Olasz foci

Ez lesz az év meccse Itáliában! - Nagy Ádáméknak bennmaradása a tét

  • varin
megosztom

Mumusát fogadja a Bologna, de itt nincs helye botlásnak, kell az egy pont Nagyéknak!

1X2    
Bologna Döntetlen Empoli
1.80 3.75 4.50
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Semleges és magyar szempontból is egy elképesztően érdekes és feszült meccsel indul a Serie A 34. fordulója. Ha a Bologna-Empoli találkozó nem a vendégek sikerével ér véget, Nagy Ádámot jövőre is láthatjuk az olasz első osztályban, ha viszont a piros-kékek otthon kikapnak, nagyon összerázódik a mezőny.

Különösen azért, mert az Udinese aligha nyer majd Bergamóban, a Genoa pedig Ferrarrában, így egy Empoli-sikerrel négy csapat is két ponton belülre kerülne a 18. hely elkerüléséért folytatott ádáz küzdelemben. Persze a papírforma, és mint látható, az oddsok is azt mondják, Caputóék nem nyerni mennek a Dall'Arába.

Fotó: Virgilio Sport

Szinisa Mihajlovics csapata ugyanis hazai pályán zsinórban négy nyertes mérkőzésnél tart, és még ha azt is mondjuk, hogy a Cagliari, a Sassuolo vagy a Chievo legyőzése kötelező kategória, a Samp elleni 3-0 tiszteletet parancsoló, különösen úgy, hogy előtte pontot csentek Firenzéből is.

Nagy Ádámék hét meccsen 16 pontot szereztek, ám a magyar középpályás ebben a szériában csak 90 percet töltött a pályán, amikor is az Atalanta 15 perc alatt négyet lőtt a Bolognának.

Ezt a statisztikát látva azért nem meglepő, hogy Nagy ismét csak a padon kezd majd, úgy tűnik, a szerb mester nemigen számol a magyar játékossal.

Az Empolinál viszont egyre aggasztóbb a helyzet, a bergamói csodával felérő 1 pontot nem sikerült igazán értékessé tenniük, hiszen a SPAL négyet lőtt nekik otthonukban, így továbbra is négy egységre vannak a vonal alatt, ráadásul a sorsolásuk sem egyszerű, hiszen a bolognai meccs után a Fiorentina, a Sampdoria, a Torino és az Inter is vár rájuk, vagyis egy szombati győzelem után is kellenek a bravúrok.

Alapvetően azt mondanánk, hogy Bolognában rögtön aláírnák a 0-0-t, de jelenleg a csapat játéka nem feltétlenül alkalmas a gól nélküli mérkőzés kivédekezésére, ráadásul a vendégektől nem számíthatunk arra, hogy az "idegenben jó az x" mentalitással próbálkoznak. Amúgy is mindkét gárda igen sok overt játszik, hiszen

a Bologna utolsó hat meccséből öt over lett, míg az Empoli október vége óta 25 meccsből 21-szer(!!!) overezett.

Hiányzók terén az Empoli áll lényegesen rosszabbul, hiszen Gumina (22/2), Silvestre (30/2), Antonelli (13/0), Maietta (19/0) és Farias (27/5) is sérüléssel küzd.

Mi hasonlóan feszült, kemény összecsapásra számítunk, mint amelyet a Castellaniban játszott egymással az Empoli és a SPAL - akkor 30 szabálytalanság és 8 sárga lap volt.

A játékvezető hétvégén Paolo Valeri lesz, akitől azért láttunk már 6-7 lapot idén. Ennek ellenére a bukik csak 4.5-es határral kínálták a meccset, ami egy komoly felhívás keringőre, mert ilyen oddson ez a tipp nyugodtan nevezhető bombaerősnek.

hatharom.com
4.5 lap felett
bet365 @1.80
[2848058] 2019-04-27 15:00:00 Bologna - Empolix;
270192
megosztom