La Liga

Nem értjük ezt a Barca-oddsot, de azért lecsapunk rá!

  • mr.blonde
megosztom

Hazai közönség előtt ünnepelheti a bajnoki címet a Barcelona, ehhez képest egész magas szorzón adják a Levante elleni sikerét.

A spanyol bajnokság 35. fordulójában a Levante látogat a Nou Campba és amennyiben a Barcelona érvényesíti a papírformát, úgy már szombat este bajnoki címet ünnepelhet. Nyilván ez hatalmas esély a katalánok számára, úgyhogy mi magabiztos hazai sikert szimatolunk, viszont oddsok elég furcsán mozognak a meccsen és a bukik nyitó számaihoz képest jóval magasabb értéken pakolhatjuk a Barca-győzelmet.

1X2    
Barcelona Döntetlen Levante
1.20 6.50 11.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A Levante ugyan a kiesés elkerüléséért komoly harcot vív és az elmúlt két fordulóban a formája is javult, de ezzel együtt nem látjuk indokoltnak, hogy megijedjünk a meccstől. A Messi vezette gránátvörös-kékek egész idényben kiegyensúlyozottan és jól játszanak, hazai pályán pedig kifejezetten erősek.

Az egymás elleni mérlegben sincs semmi olyan, ami óvatosságra intene, a Barcelona 2004 óta zsinórban 13 alkalommal (!) győzte le a Levantét a Nou Campban.

Sok fogadó úgy kalkulálhat, hogy a jövő heti Bajnokok Ligája-párharc miatt Ernesto Valverde esetleg pihenteti legjobbjait. Ez akár reális félelem is lehet, ugyanakkor feltehetjük a kérdést, hogy van e jobb lelki állapot egy friss bajnok cím okozta örömnél?

[2844923] 2019-04-27 20:45:00 Barcelona - Levantex;5

A válasz költői, hiszen nem igazán, ráadásul a Barcelona csak szerdán lép pályára, vagyis a kettős terheléshez szokott játékosoknak ez a négy nap elég lesz a regenerálódásra és a felkészülésre.

Valverde egyébként is inkább az idegenbeli meccseken forgatta fel a csapatát a tavasz folyamán, hazai pályán kevésbé spórolt a sztárokkal. A Barca számára az volna a legegyszerűbb, ha a Levante ellen letudná a bajnoki címet és a következő két hétben csak a BL-re tudna fókuszálni.

Véleményem szerint ezt a célt el is éri majd a katalán sztárcsapat, így a közel 1.30-as szorzó bőven játszható kategória, főleg, hogy volt terem, amely 1.14-el hozta ki a hazait.

 

  • Barcelona nyer@1.29    
     
  • Barcelona -1.25 AH@1.54    

 

[2844923] 2019-04-27 20:45:00 Barcelona - Levantex;
megosztom