Magyar foci

Most jönnek a gyanús meccsek az NB I-ben?

  • varin
megosztom

Megyei rangadók, ahol a topcsapatnak szinte nincs is tétje, a kiesés ellen küzdőnek meg nyernie kell...

Élesedik a küzdelem az NB I-ben, négy forduló van csupán hátra a bajnokságból. A Haladás sorsa megpecsételődni látszik, viszont a 11. hely elkerüléséért még a Diósgyőr, a Kisvárda, a Paks, a Puskás Akadémia, az MTK és a Mezőkövesd is csatázik. Hétvégén izgalmas meccsek következnek, amelyek még egy kis gyanakodásra is sarkallhatnak bennünket.

   
  1 x 2
Kisvárda-Haladás 2.30 3.35 3.00
MOL Vidi-Puskás Akadémia 1.50 3.85 7.00
Mezőkövesd-Diósgyőr 2.75 3.30 2.50
Paks-MTK 1.80 3.55 4.35
Újpest-Debrecen 2.15 3.25 3.40
Honvéd-Ferencváros 3.65 3.40 2.00

Vidi-Puskás Akadémia

A fehérváriak budapesti vereségével a bajnoki cím kérdése eldőlt, a Vidi 9 pontos előnye az Újpest és a Loki előtt pedig megnyugtató. Ugyan az elmúlt években nem volt jellemző a meccsek "leadása" a kistestvérnek, sőt emlékezhetünk a szeptemberi igencsak balhés 90 percre, Marko Nikolics fiai sokat tehetnek a Felcsút bennmaradásáért.

[2808987] 2019-04-27 17:00:00 MOL Vidi FC - Puskás Akadémiax;10

A Puskás sorsolása nem egyszerű, a Vidi viszont nem csak úgy szolgálhatja Szakályék érdekét, ha esetleg nem hajtja túl magát a Puskás ellen, de úgy is, ha a következő körökben a Diósgyőr, az MTK és a Haladás ellen nem veszít pontokat.

Mezőkövesd-Diósgyőr

A borsodi rangadón a vendégek sikerében talán még akkor is lenne érték, ha a DVTK-nak nem kéne jobban a pont, mint a Kövesdnek, de így, hogy Kuttor Attila fiai borzalmas formában vannak, value lehet a "V".

Mezőkövesd Zsóry#hun-mezokovesd#5

A Kövesd ugyan csak négy pontra van a 11. pozíciótól, de Kisvárda-Haladás és Paks-MTK meccsek is lesznek, így sokkal közelebb aligha kerülnek a kiesőzónához. A sárga-kékek ráadásul találkoznak még az MTK-val, a Halival és a Kisvárdával, így a sorsolásuk is biztatónak mondható. Ugyanez nem mondható el a Diósgyőrről, hiszen a Vidi, a Honvéd és az Újpest ellen sem tűnik garantáltnak a siker, nemigen számolhatnak azzal, hogy bármelyik csapat tálcán nyújtja majd át a pontokat.

Noha a Diósgyőr a honi irodában 4 feletti szorzón nyitott, a külföldi bukiknál már gyakorlatilag favoritnak számít, vagyis a játékosok többsége úgy véli, nyerhetnek a miskolciak.

Nem feltétlenül fekszik majd le szándékosan a Kövesd a Diósgyőrnek, de ezt a tényezőt is beleszámolva, akár még lehet is érték Fernandóék nyeretésében.

Újpest-Debrecen

A Loki esetében már többször is felhívtam rá a figyelmet, hogy vélhetően jól meglennének az Európa Liga nélkül. Legutóbb amikor a Loki már júniusban kénytelen volt tétmeccset játszani, majdnem kiesés lett a vége, a fiatal keret számára pedig még nem biztos, hogy elérkezett az európai megmérettetés ideje. A Loki most éppen az Újpest vendége lesz, vagyis ahhoz a lila-fehér gárdához látogatnak, amellyel eldönthetik, ki is induljon az Európa Ligában. Herczegéknek amúgy sem megy mostanság a IV. kerületiek ellen, így különösebben meglepő sem lenne, ha a keddi kupameccset követően ismét alulmaradna a Loki.

2019-04-27;212
268681
megosztom