Tippkirály

Itt az utolsó esély a megugrásra - a Tippkirály hétfőn lezárul!

megosztom

Utolsó napjaihoz érkezett a Magyarországon egyedülálló Tippbajnokság. Egy duplázós meccs azért maradt a finisre is.

Április 29-én, hétfőn véget érnek a Tippkirály - Országos Tippbajnokság küzdelmei. Most igazán érdemes figyelemmel kísérni a legjobbak küzdelmeit, hiszen elérkeztünk a közel kéthónapos megmérettetés véghajrájához. Az előttünk álló bő három napban viszont bőven maradt fogadni való, tehát lefutottnak még most sem tekinthetjük a versenyt.

Március elseje óta óta zajlik a hatharom.com egyedi tippjátéka, amelyben közel 700 lelkes tippelő vesz részt! Ezúton is köszönetet szeretnénk mondani minden játékosnak, rendkívül jól eső érzés, hogy ilyen sokan vállaltátok a megmérettetést!

Mint ahogy azt tudjátok, a legjobban tippelők a presztízs mellett értékes nyereményekben is részesülnek, de azok számára is érdemes lehet követni a fejleményeket, akik csak jó tippeket szeretnének találni!  Főleg most, hiszen már csak néhány nap van a verseny lezárásáig, így egyre élesedik a küzdelem az első helyekért.

Mint azt már annyiszor hangsúlyoztuk,

a bajnokság dobogósai az értékes Dorko-nyeremény mellett Tippkirály-kupát is kapnak, és az első tíz helyezett kriptopénz díjban részesül.

A kiírás dobogós helyeiért ráadásul a végsőkig tartó éles küzdelem várható, hiszen bár az élen álló 'Lazio' kissé elhúzott, a második és az ötödik helyen álló játékosokat csupán 12 egység választja el egymástól!

Kattints ide a Tippkirály jelenlegi állásának-megtekintéséhez.

Egy nagy dobásra, komoly hajrára azonban még maradt ideje a versenyzőknek és ehhez mi is adunk egy kis segítséget. Az utolsó duplázós meccs ugyanis a vasárnap megrendezésre kerülő Manchester United-Chelsea lesz, amellyel ezúttal is kétszeres profitot vághattok zsebre, ami talán most fontosabb lehet, mint eddig a játék során bármikor.

 

További jó játékot kívánunk és ne feledjétek, hogy kedden érkezik a várva várt eredményhirdetés!

 

megosztom