Női kézilabda

Elnapolja-e a bajnokavatást a Fradi?

megosztom

Amekkora téttel bírt volna ez a találkozó, olyannyira lesz tét nélküli. Szombaton bajnok lehet a Győr.

A Győr a Fradi otthonában lehet bajnok. - Fotó: Facebook

A szerdai Ferencváros-Siófok mérkőzésnek - meglepetésre a vendégek nyertek egy góllal - köszönhetően gyakorlatilag tét nélküli lesz az FTC-Győr találkozó. A kérdés csupán annyi a mérkőzést illetően, hogy a hazai csapat el tudja-e napolni a bajnokavatást, vagyis le tudja-e győzni az ETO-t?

1x2    
FTC Döntetlen Győr
4.00 9.00 1.35

Erre viszont nem sok esélyt látunk, hiszen szemmel láthatóan a fővárosiak elkészültek erejükkel a szezon végére, ráadásul igen sok csalódás is érte őket mostanság. Kezdődött mindez az egy hónappal ezelőtti Magyar Kupa döntőbeli vereséggel - Győr ellen -, amit a Rosztov elleni Bajnokok Ligájából való kiesés tetézett tovább - oda-vissza kikapott a Fradi -, majd minderre a pontot a hétközi bajnoki vereség - egy hónap híján hároméves hazai veretlenségi sorozata szakadt meg az FTC-nek - tette fel.

Mindezek mellett a Siófok elleni vereséget követően Elek Gábor lenyilatkozta, hogy a csapata egyre több technikai hibát vét, ami annak tudható be, hogy minden téren végképp kezd elfogyni csapata. Már pedig ez a Győr elleni meccs előtt nem egy jó ómen...

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Főleg, hogy az ETO az egész szezonban űrkézilabdát játszik, a két FTC elleni BL-döntetlenjét leszámítva valamennyi (!) tétmérkőzését megnyerte, aminek köszönhetően a Magyar Kupát már behúzta, a BL-ben a top4-ben, míg az NB I arányától karnyújtásnyira van. Olyannyira közel van a Győr, hogy ha pontot szerez szombaton, akkor biztosan bajnok lesz a hétvégén.

Az egy pontból pedig kettő is lehet, hiszen a forma, a rutin egyértelműen a vendégek felé billenti a mérlegnyelvét, ráadásul Danyi Gábor már minden játékosára számíthat, hiszen az egy évet kihagyó Nora Mörk és a januárban megsérült Fodor Csenge is visszatért.

Mindezek után pedig azon a véleményen vagyunk, hogy szombaton bajnokot avatunk a női kézilabda NB I-ben, amit a Győr magabiztos, legalább négygólos győzelemmel koronáz meg.

  • Tipp: Győr -3,5 @ 1.90    
megosztom