Sportfogadás

Elkezdődött a Logibet ingyenes időszaka - próbáld ki kockázat nélkül!

megosztom

Jövő hét elejéig minden tipp megtekinthető partneroldalunkon, mindössze egy regisztráció szükséges.

Mint arról a múlt héten is beszámoltunk, partneroldalunk, a Logibet egy rövid tesztidőszakra mindenki előtt kinyitja kapuit és egy ingyenes regisztrációt követően bárki számára megtekinthetővé teszi az összes tippmester tippjeit. Az oldal célja ezzel, hogy még szélesebb tömeggel ismertesse meg a Magyarországon egyedülállóan hiteles és korrekt szolgáltatását.

Mit kell tennem, hogy lássam a tippeket?

Az egyetlen lépés, ami szükséges, az egy ingyenes regisztráció, semmi más. Amint ez megtörtént, máris láthatóvá válik az összes tippmester összes aktív tippje, téttel, szorzóval, eddig éri meg értékkel. Lehetőséged van természetesen leszűrni a tippeket sportág, tippmesteri szint és indoklás szerint is, így szinte minden olyan funkciót élvezhetsz a tesztidőszak alatt, amelyet az előfizetők is.

 

REGISZTRÁLOK!

 

Mit nem kapok meg az ingyenes időszak alatt?

Az előfizetők védelme érdekében a tippekről e-mailes értesítést nem küldenek, kizárólag azoknak, akik előfizettek valamelyik csomagra. Természetesen az előfizetést követően már az új ügyfeleket is e-mailben értesítik a tippekről.

 

Kiknek a tippjeit nézheted meg ingyen?

Minden tippmester minden tippjét, ami azt jelenti, hogy 185 tippmester minden ötletét, akik közül különösen érdemes kiemelni a három Mastert. Az élre törő Tippergreta szenzációs formában van, ebben a hónapban már 13%-os ROI-val kaszált 60 egységet, ráadásul a 2019-es éve eddig frenetikusnak mondható.

A Logibet sztárigazolása, Karlsson elmúlt napjai nem sikerültek olyan jól, de őt ismerve ez a trend bármikor megfordulhat. A jégkorong-vb kiváló terep számára, így tőle is sokat várhatunk a következő napokban, hetekben.

A ranglista harmadik helyezettje is ott van a táborban, márpedig ha Griezmann olyan formában tippel a következő időszakban is, ahogyan eddig, akkor aligha lesz okunk a panaszra!

De az ingyenes napok lehetőséget biztosítanak arra is, hogy tehetséges, még kevésbé rutinos tippmestereket is felfedezzen magának az érdeklődő, mint például az e-sport-guru, bdosin.

Mit tegyek, ha az időszak alatt vagy annak végeztével úgy döntök, szeretnék előfizetni?

Bármikor vásárolhatsz normál előfizetést, akár a tesztidőszak alatt is, ha nem akarsz lemaradni az e-mailes értesítésekről. Az előfizetés ára továbbra is 19.99€ egy hónapra, de ha egyszerre hosszabb időszakra szeretnél előfizetést vásárolni, ennél is kedvezőbb. Ezen kívül a profitgaranciával ellátott SuperTipster-tippekre is feliratkozhatsz, amely ha nem termel profitot az előfizetésed időszakában, a következő hónapért nem kell fizetned.

Érdemes tehát most kipróbálni a Logibetet, hiszen ha eddig kételkedtél a szolgáltatásban, most kockázat nélkül betekinthetsz a profik munkájába!

Az ingyenes időszak ideje: 2019.04.25., 11:00 - 2019.04.30., 12:00

10 ok, hogy miért a Logibetet válaszd
  • Mert az oldal nem árul zsákbamacskát, minden szám, minden statisztika nyilvános és korrekt
  • Mert az első és legfontosabb náluk az őszinte kommunikáció és a hibák, rossz eredmények ugyanolyan felvállalása, mint a jó eredményeké
  • Mert közel 200 tippmester tippjeiből válogathatsz egyetlen előfizetés díjából
  • Mert ez az előfizetés a piacon egyedülállóan olcsó, mindössze 19.99€ egy hónapra
  • Mert a Logibet keményen szankcionálja azokat a tippmestereket, akiknek nem az előfizető érdeke az első és legfontosabb
  • Mert a Logibet egy olyan egyedülálló formulával (Logibet-index) értékeli a tippmestereket, amely garantálja, hogy az előfizetők érdekeit
  • Mert olyan tippmesterek tippjeit rakhatod meg, akik 4-5 éves tipptörténettel és plusszos mutatóval rendelkeznek
  • Mert Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségének, a Hatháromnak évek óta megbízható partneroldala
  • Mert a tippeket e-mailben kapod meg a publikálást követően
  • Mert a tippek a két legnagyobb irodából érkeznek, amely garantálja a megjátszható tippeket, stabil oddsokat
megosztom