La Liga

Lepasszolja a pontokat a Real? 8.50-ért kombizhatjuk!

  • ivan
megosztom

Furcsa leírni, de a Getafe a BL-indulásért harcol, a Real Madridnak meg igazából már teljesen mindegy. Mi sülhet ki ebből?

Ha azt írjuk három hónappal ezelőtt, hogy a bajnokság vége előtt öt körrel a negyedik helyezett a harmadikat fogadja, alighanem a legtöbben egy Atlético Madrid - Sevilla meccsre gondoltak volna leginkább, ám a cudar valóság az, hogy a Getafe-Real Madrid találkozóról van szó.

Fotó: Real Madrid facebook

Bizony, a madridi kiscsapat a szezon abszolút kellemes csalódása, hiszen nem tűnt reálisnak, hogy érdemben beleszóljon a nagyok dolgába, ám ennek ellenére a kiváló tavaszi formának hála mégis ez történt. A Getafe az utolsó 10 körben csak egy vereséget szenvedett el, miközben simán verte a Sevillát és pontot lopott a Valenciától.

A Real Madrid helyzetére nem igazán kell külön kitérni, a blancók már nagyon várják a szezon végét, a harmadik hely tuti zsebben van, a második pozíció pedig nem igazán rajtuk múlik.

Ami a hiányzókat illeti, Ndiaye és Antunes sérült, Dakonam pedig eltiltott a Getaféból, míg Zidane Sergio Ramos szolgálataira nem számolhat.

[2844912] 2019-04-25 21:30:00 Getafe - Real Madridx

Az oddsok alapján a bukmékerek Real-sikert várnak, ám a beérkező tétek folyamatosan nyomják le a hazai oddsát.

A motivációs tényezők egyértelműen a Getafe mellett szólnak, hiszen klubtörténeti tettre hajtanak, a Sevilla 3-0-s kiütése pedig további önbizalomfröccsöt adhatott az öltözőnek. Nagy kérdés, hogy mennyire pörög majd fel a Real Madrid erre az ütközetre, mint ahogy az is, hogy Zidane milyen felállást választ erre a találkozóra.

Az egymás elleni eredmények tekintetében óriási a Real-fölény ebben a párharcban, de a jelenlegi szituáció miatt ennek most nem tulajdonítunk túl sok jelentőséget.

Az viszont érdekes adalék lehet, hogy a két klub baráti viszonyt ápol egymással, a földrajzi közelség miatt gyakran cserélnek játékosokat, leginkább a Real Madrid Castillából kerülnek focisták a Getaféba pallérozódni.

Szóval a Getafe mellett sok érv szól, de talán a legerősebb a legfontosabb, márpedig a hazaiak most sokkal éhesebbek a sikerre. A közönség támogatására most is számíthatnak, a hazai pályán utolsó 15 tétmeccséből 12-t (!) húzott be a Getafe, szóval nem lesz könnyű meccse a királyi gárdának.

A lapok számára kiírt 5.5-ös határ picit magasnak tűnik, mert ellentétes a csapatok motivációja, így vendég oldalról nem nagyon számolunk lapokkal, szóval egy under opció jó játék lehet. Érdemes lehet a mindkét csapat szerez gólt is megpróbálni,de ha ez így lesz, akkor egy Benzema-gól is játszhat, viszont a közel kettes szorzóért kínált 1X vagy +0,5-s ázsiai hendikep talán még jobb választásnak tűnik. Buliszelónak pedig összeraktunk egy fogadáskészítős tippsort is, a 8.50-es szorzós tikettet lentebb találjátok!

 

 

Ti melyik tippet választanátok?

 

 

 

 

 

[2844912] 2019-04-25 21:30:00 Getafe - Real Madridx;
megosztom