Tippjáték

Garantált 8000 forint egy jó BL-tippért? Legújabb promóciónkban ez vár Rád!

megosztom

Sosem érte még meg ennyire regisztrálni az Unibetre, hiszen mostani promóciónkban már a részvételért is ingyen pénz jár!

Már nem kell sokat aludnunk az év eddigi legizgalmasabb csatározásáig, hiszen vészesen közelít a Bajnokok Ligája elődöntőinek kezdőrúgása. A Tottenham-Ajax és a Barcelona-Liverpool is páratlan szórakozást ígér, ennek apropójából pedig egy különleges promócióval szeretnénk olvasóinknak kedveskedni.

A hatharom.com és      közös Bajnokok Ligája-tippjátékában garantált nyeremények kerülnek kiosztásra!

A játék értelmében minden, a kvalifikációs feltételeket maradéktalanul teljesítő tippelő jogosulttá válik egy exkluzív 3000 HUF értékű számlafeltöltésre, függetlenül attól, hogy a tippje helyes vagy helytelen eredménnyel záródott.

Itt még azonban nincs vége a nyereményeknek, hiszen a helyesen tippelők között garantált 100. 000 HUF kerül kiosztásra.

Nem kell megijedni attól sem, hogy túl sok helyes találat esetén nem jut a nyerteseknek semmi, hiszen a játékot szervezők garantált 5000 HUF-ot biztosítanak minden helyesen tippelő résztevőnek!

Miről szól a játék? Nem kell mást tenned, mint megtippelned, hogy melyik két csapat vívja majd a Bajnokok Ligája madridi fináléját!

Tippeld meg az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével, hogy mi lesz a BL-döntő párosítása, és garantált nyereményben részesülhetsz!

 

20190425163012

A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!

FONTOS kitétel, hogy ebben a promócióban csak azok kvalifikálhatnak a nyereményekre, akik még nem rendelkeznek Unibet-számlával!
 

2019. május 08. 23:59-ig

141
A játék menete és részvételi feltételei
  • Tippeld meg, hogy mi lesz a BL-döntő párosítása. Tippedet az első elődöntő mérkőzés kezdőrúgásáig (április 30. 21:00) adhatod meg. 
 
  • Minden olyan felhasználó, aki a játék ideje alatt a Hathárom linkjéről regisztrál és fizet be az Unibetre, majd tippel a játékra, garantált 3000Ft Unibet sportfogadótőkében részesül! Regisztráció itt!
 
  • Akik eltalálják a döntő párosítását és teljesítették a feltételeket, garantált 5000 forint sportfogadótőkét kapnak a 3000 forinton kívül. Ez az összeg a nyertesek számának fényében nőhet is, hiszen garantált 100.000 forint kerül kiosztásra!
 
  • Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.

Ha nincs még    -regisztrációd, kattints ide, és markold fel a 20 000 HUF kezdőbónuszt is! További részletek megtalálod irodabemutatónkban!

unibet

 

megosztom