Olasz foci

A világ összes piacára overt húzunk ezen a meccsen

  • varin
megosztom

A tervek szerint egy látványos, mindenben gazdag 90 perc vár ránk ma este Bergamóban.

1X2    
Atalanta Döntetlen Fiorentina
1.70 3.80 4.75
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Ellenfélre vár a Coppa Italia római fináléjában a Lazio, az égszínkék Sasok szerda este 1-0-s győzelmet arattak a minden képzeletet alulmúlóan gyenge Milan vendégeként. A 180 perc alatt eső egy gól nem sok, de alighanem ma kompenzál minket a másik két főszereplő, hiszen az Atalanta és a Fiorentina csörtéjén mindenre számíthatunk, csak unalmas 90 percre nem.

Fotó: Viola Nation

Igazából egyik csapatnak sem sajátja mostanság a védekezés, az Atalanta és a Fiorentina meccsenkénti kapott gólátlaga is jóval 1,0 felett van. A két csapat hozzáállásából már az első meccs előtt lehetett sejteni, hogy lesz gól és lap dögivel, ám a 3-3-as végeredmény felülmúlta a várakozásokat. Ugyan a bergamói csapatnak nem élet-halál kérdése a siker, természetesen a kupagyőzelem óriási plusz lenne, Firenzében viszont nemigen maradt más erre a szezonra, mint a Coppa, hiszen a bajnokságban maximum a 10. hely lehet meg.

A Fiorentina úgy nem tudta megnyerni az elmúlt tíz meccsét, hogy ezeken összesen 13 gólt szerzett.

Az Atalanta egy kiválóan kontrázó, offenzív csapat, a Fiorentinának pedig mennie kell előre, ebből bizony muszáj, hogy egy jó 90 perc szülessen.

Az előző mérkőzéseik statisztikái
Mérkőzés Eredmény Lapok Szögletek
Atalanta-Fiorentina 3-1 6 13
Fiorentina-Atalanta* 3-3 6 11
Fiorentina-Atalanta 2-0 6 11
Atalanta-Fiorentina 1-1 9 7
Fiorentina-Atalanta 1-1 7 11
*: Az első mérkőzés statisztikája

Mint az tehát látható, rendesen overre mennek minden tekintetben a csapatok, ha az egymás elleni randevúkról van szó.

Mindenképpen remek hangulat várható, több ezer firenzei utazott el Bergamóba, a Piolit váltó Vincenzo Montella pedig rendesen feltüzelte csapatát. "Minden tiszteletet és elismerést megérdemelnek, nagyon gyors és szórakoztató futballt játszanak. Sikerült is a 3-3-mal egy kis előnyt szerezniük, de nincs még lefutva a párharc, nekünk félelem nélkül kell pályára lépnünk. Az első meccsen is úgy láttam, pariban van egymással a két csapat" - mondta Montella.

Nehéz elképzelni, hogy 2018 októbere után másodszor nem tud gólt szerezni otthon az Atalanta, akkor pedig egyszerű matekkal kiszámolhatjuk, hogy legalább két gól kell Chiesáéktól. 2016-ban ugyan nyerni tudtak 3-2-re Bergamóban a Violák, de ez az Atalanta elképesztően erős és remek futballt játszik. Mindent összevetve mi egy parádés 90 (reméljük 180!) percet várunk, ahol gólból, lapból és szögletből sem lesz hiány.

hatharom.com
Bet Builder: 1 gól felett + 4 lap felett + 9 szöglet felett
bet365 @3.12

Bátrabb fogadóknak alacsonyabb téttel mehet egy over 3 + over 5 + over 10 is a fenti három tippből, 10.82-es szorzóért.

[2972258] 2019-04-25 20:45:00 Atalanta - Fiorentinax;
megosztom