Premier League

A lehetetlen fogadás? Kik indulhatnak jövőre a BL-ben?

  • ivan
megosztom

Három forduló maradt hátra a Premier League-ből, de a BL-indulásért zajló csata még továbbra is nyitott.

A Manchester City és a Liverpool már nagyon régen kisajátította az első két helyet a Premier League tabelláján, ám a maradék két Bajnokok Ligája-indulásért érő helyre pályázó négy együttes között még továbbra sem dőlt el semmi. A négy kandidált közül a hétközi fordulóban egyedül a Tottenham tudott győzni, így a Spurs lépéselőnybe került a riválisokkal szemben, a bukmékereknél pedig már be is ért valamelyik TOP4-es helyre. A szorzók alapján a Chelsea és az Arsenal érhet be még a célba, míg a Manchester United számára már nem sok esélyt adtak az oddsmesterek.

bet365

Ugyanakkor közel sem ennyire lefutott még ez a történet. Kezdjük azzal, hogy a következő körben Manchester United - Chelsea rangadót rendeznek, és ha a Vörös Ördögök megnyernénk a meccset, pontszámban beérnék a Kékeket, másrészt az Arsenal akár fel is léphet a 4. helyre.

A maradék három forduló programja alapján a Tottenhamnek lesz a legkönnyebb dolga, hiszen kétszer is otthon játszhat, ráadásul valamennyi ellenfele a középmezőnyben végez, így extra motivációra egyik csapattól sem kell számolnia. Bekavarhat viszont, hogy a Spurs még érdekelt a BL-ben is, ráadásul Harry Kane révén a legjobbját is elvesztette a szezon hajrájára.

A Chelsea a MU mellett a Leicester elleni idegenbeli meccsét sem sorolhatja a könnyű 90 percek közé, viszont a Watford elleni hazai papíron sima kell, hogy legyen.

Az Arsenal kétszer játszik még idegenben, márpedig ez nagyon rossz előjel az Ágyúsoknak, hiszen Emery csapata 17 idegenbeli meccséből csak hatot tudott megnyerni a mostani szezonban.

A Man.United a Chelsea mellett a már biztos kieső Huddersfieldhez látogat, majd az utolsó körben a Cardiffot fogadja, ahol könnyen lehet, hogy kiejti a walesi kiscsapatot.

A hátralévő meccsek
Tottenham Chelsea Arsenal MU
WHU (o) MU (i) Leicester (i) Chelsea (o)
Bournemouth (i) Watford (o) Brighton (o) Huddersfield (i)
Everton (o) Leicester (i) Burnely (i) Cardiff (o)
Te fogadnál most valamelyik csapatra?

 

 

 

 

 

267610

 

megosztom