Német Kupa

Nem fizet rosszul, ha ismét megszorongatják a Bayernt

  • gb1
megosztom

Öt napon belül másodszor találkozik a Werder és a Bayern és ezúttal sem várunk alázást a müncheniektől.

Bosszút áll a Werder a szombati zakóért? fotó: Twitter

Pár nap leforgása alatt másodszor is összeméri tudását a német klubfoci két kiváló formában lévő alakulata. A szombati "odavágón” a bajorok 1-0-lal kiszenvedték a győzelmet és ezúttal sem utal rá semmi, hogy gálameccset láthatunk majd.

1X2    
Hazai Döntetlen Vendég
10.00 5.25 1.28
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Főleg, hogy a Werder otthon erős igazán és több elképesztő szériát is bemutatott már a Weserstadionban. Elég ha csak arra gondolunk, hogy 1988 óta nem estek ki hazai pályán (37 meccs) a Német Kupában. A Bayern tehát a szinte bevehetetlen erődben lép pályára, de nekik is van egy-két remek statisztika a tarsolyukban. A müncheniek rendelkeznek ugyanis a sorozat legjobb idegenbeli mutatójával és immár zsinórban 29 kupameccsről jutottak tovább az Allianz Arenától távol. Azt is tegyük hozzá, hogy a rekordbajnok csapat az utóbbi 19 Werder elleni tétmeccsét egyaránt győzelemmel zárta.

Florian Kohfeldt, a hazaiak mestere mindezek ellenére meglehetősen bizakodva nyilatkozott a nagy összecsapás előtt.

Mindannyiunknak az az érzése, hogy sikerülhet. Mindkét csapatnak van vesztenivalója, de legfőképp a Bayernnek.

A döntőbe akarunk jutni, de nem szabad annyira csalódottnak lennünk, ha nem sikerül. Ki kell használunk ezt az érzést!" - mondta a Muzsikusok trénere.

Természetesen Niko Kovac is megszólalt. "Hétvégén az volt a legfontosabb, hogy győztünk. Mi a következtetés belőle? Idegenbeli meccsen lépünk pályára, Brémában az egész város fel lesz villanyozva, ezért nehezebb feladat vár ránk. Ennek ellenére nem vagyunk pesszimisták, sőt pont az ellenkezője, optimisták vagyunk. Pozitívak vagyunk, de nem lesz egyszerű – mindenképpen ott szeretnénk lenni a döntőben." - tette hozzá a horvát.

A kezdők tekintetében nagy meglepetésre ne számítsunk, hasonló összeállítás várható, mint a szombati összecsapáson. Kisebb változások azért lesznek, hiszen Kovac nem számíthat az előző meccset eldöntő Sülére, míg a Werdernél Kruse kérdéses, Sahin pedig eltiltott.

[3020720] 2019-04-24 20:45:00 Werder Bremen - Bayern Münchenx
[3020720] 2019-04-24 20:45:00 Werder Bremen - Bayern Münchenx;10

Nos, mindent mérlegelve persze egyet kell érteni a bukikkal, akik ezúttal is toronymagas favoritnak hozták ki Lewandowskiékat. A Bayern az idei kiírásban mindössze 18 percet töltött hátrányban, azonban azt is láthattuk, hogy alsóbb ligás ellenfelekkel is meggyűlt rendesen a baja a kupában. A Werder összességében jó passzban van, hiszen a szombati találkozó előtt zsinórban 33 meccsen szerzett gólt a csapat és szerintünk  - a Bajorok továbbjutása mellett - hasonlóan a szombati összecsapáshoz ebbe a hendikepbe bele kéne, hogy férjen.

 

  • Werder + 2.50 (AH) @1.41    

 

[3020720] 2019-04-24 20:45:00 Werder Bremen - Bayern Münchenx;
megosztom