La Liga

Két gólra ekkora odds? Ide vele!

  • ivan
megosztom

A Leganes - Bilbao meccsen kevés gólt várnak a bukmékerek, de jobban körbejárva a meccset, mi árnyalnánk a képet.

Hétközi fordulót rendeznek a spanyol élvonalban, szerdán pedig a Leganes az Athletic Bilbaót fogadja. A hazaiak számára a hátralévő öt meccs kevés izgalmat tartogat, hiszen a kieséstől nem nagyon kell tartaniuk, a nemzetközi kupaindulás pedig nagyon messze van.

A Bilbao viszont éppen ez utóbbiért kapar, jelenleg jobb gólkülönbségének köszönhetően bitorolja az EL-indulást jelentő hetedik helyet.

1X2    
Leganes Döntetlen Bilbao
2.60 3.00 3.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az 1X2-es szorzókból látható, hogy egy teljesen háromesélyes találkozóról beszélhetünk. A hétvégi fordulóban mindkét csapat nehéz ellenfelet kapott, a Bilbao a Real Madridtól kapott egy sima 3-0-t, míg a Leganes a Villarreal otthonában vérzett el 2-1 arányban. Mindkét oldal javítana tehát, azonban a motiváció egyértelműen a vendégek mellett szól, mint ahogy az is, hogy a legutóbbi két meccsüket a baszkok nyerték meg - igaz, azok a találkozók a San Mamésben kerültek megrendezésre.

[2844910] 2019-04-24 20:30:00 Leganes - Athletic Bilbaox;5

Két középcsapat meccsén távol maradnánk a végeredmény megtippelésétől, viszont egy fogadáson megakadt a szemünk.

A bukik ugyanis +/- 2 gólon húzták meg az over/under határt, azonban a fogadók tétjei nagyon eltolták a szorzókat az under irányába. Így most ott tartunk, hogy a +1,75-ös line-t 1.75 körül tudjuk pakolni az ázsiai irodákban, ez pedig már egyértelműen felhívás egy keringőre.

Ahogy írtuk, a Leganes játékosok vállát már nem igazán nyomja a teher, míg a Bilbaónak mindenképpen támadólag kell fellépni. Ebből ugyan bármi kisülhet, de a sűrű program miatt akár az egyéni hibák vagy taktikai fegyelmezetlenségek simán besegíthetnek a tippünknek.

Ha a statisztikákat hívjuk segítségül, akkor is van mibe kapaszkodni, hiszen a Bilbao legutóbbi két vendégfellépése során nem tudott gólt rúgni, de arra kevés esély van, hogy újabb 90 percet lehozzanak találat nélkül. A Leganes védelme sem a legerősebb védelmek közé tartozik.

Adja magát a kérdés, hogy miért nem inkább a mindkét csapat szerez gólt opciót választjuk 2.10-ért, de ebben az opcióban több a lehetőség, hiszen akár csak egy csapat is megoldhatja a hendit - legalább egy félnyertes verzióra.

A tippünk értelmében három vagy több gólnál a tippünk nyertes, két találatnál félnyertes, 1 vagy 0 gólnál pedig vesztes.

 

  • Gólok száma 1.75 gól felett@1.75    

 

Mit gondoltok a tippről?

 

 

 

[2844910] 2019-04-24 20:30:00 Leganes - Athletic Bilbaox;
megosztom