Olasz foci

Ezen a meccsen igazán megéri a lapokra vadászni - tipp a Milan-Lazióra

  • varin
megosztom

A Milan-Lazio meccs előélete és tétje is azt ígéri, rengeteg lap lesz.

1X2    
Milan Döntetlen Lazio
2.60 3.20 2.75
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Habár a Milan és a Lazio elmúlt évekbeli mérkőzései nem a lapokról szóltak, a két csapat szerdai kupavisszavágója hatalmas indulatokat és feszültséget ígér. A néhány nappal ezelőtti paprikás bajnoki meccs és a Lazio botrányos formája alapján a játékosok nem bánnak majd kesztyűs kézzel egymással, és bár a 90 percnek inkább az iparvárosiak az esélyesei, lehet, hogy jobban járunk, ha maradunk a kártyáknál.

Az ominózus április 13-ai meccsen ugyan Rocchi spori csak három sárgát osztott ki (igaz, volt 29 szabálytalanság), annak a találkozónak inkább az utóélete volt viharos. Egy Acerbi-Bakayoko médiaháborút például a Milan játékosa úgy torolt meg, hogy a győzelmet követően trófeaként hordozta körbe a római játékos mezét, míg Lucas Leiva állítólag egy kerekesszékes újságírónak vágta oda a meccs végén, hogy "maradj ülve és kussolj".

Fotó: Saudi Gazette

Annak a találkozónak végül nem lett komolyabb következménye, de várhatóan szerdán sem fognak finomkodni egymással a főszereplők. Különösen azért, mert a Sasoknak élet-halál lesz ez a meccs, ha meg akarják menteni a szezonjukat, az ugyanis valószínűvé vált a Chievo elleni teljesen megmagyarázhatatlan vereség után, hogy Inzaghiéknak idén maximum az Európa Liga jöhet szóba. A vendégek trénere nem is próbálta különösebben levenni a terhet játékosairól.

"Rengeteget beszéltünk arról, hogy mi is történt az elmúlt hetekben, de most nincs itt az ideje a gyászhangulatnak. Az év meccsét játsszuk szerdán, mert muszáj a fináléba jutnunk. Most arról kell beszélnünk, ami a pályán lesz, nem az egyéb körülményekről. A Milan egy rendkívül jól szervezett csapat, minden meccsünk nagyon kiélezett és szoros ellenük. Proaktívan kell kezdenünk, és nagyon sokat is készültünk a meccsre. Bármi áron tovább kell jutnunk!" - adta ki a kérdőjelek nélküli ukázt Simone Inzaghi.

Persze tét a másik oldalon is van, hiszen a Rossoneriknek a negyedik hely mellett egy trófea sem jönne rosszul. Habár Piatekék nincsenek igazán jó formában, az azért bizakodásra adhat okot számukra, hogy az elmúlt másfél hónap egyetlen sikerét a Lazio ellen aratták.

Igen magas szorzó van mind az overre, mind a BTS-re és ez nem is véletlen.Az utolsó öt meccsükön mindössze három gól született és az első meccs 0-0-ja után sok mindenre számíthatunk, de nyílt, offenzív futballra egyáltalán nem.

A játékvezető ezúttal az a Paolo Silvio Mazzoleni lesz, aki rendkívül kétarcú, ha a bíráskodásról van szó. Képes pirosakkal és sárgákkal tarkított meccseken igazi kártyapartit rendezni, de képes figyelmeztetés nélkül levezényelni egy Inter-Laziót is.

Az under kötelező elem, az 1x-nek meglepően jó a szorzója, míg lapokat várhatunk - ezt a három ötletet vegyítjük most egy tippbe a Bet Builder segítségével egy elég simának látszó 1.83-as szorzó kedvéért.

hatharom.com
Bet Builder: 1x + 5 gól alatt + 3 lap felett
bet365 @1.83
[2972255] 2019-04-24 20:45:00 AC Milan - Laziox;
megosztom