Tenisz

Egy 3.40-es rizikós és egy 1.92-es biztonsági tippel támadunk a Garros-finalista meccsén

  • Cesc18
megosztom

Meggyűlhet Dominic Thiem baja a hazai pályát élvező Jaume Munarral.

Ugyan csak a mai napon válik teljessé a legjobb 16 mezőnye Barcelonában, de az már most látszik, hogy az egyik legizgalmasabb nyolcaddöntőnek Dominic Thiem és Jaume Munar összecsapása ígérkezik. 

Fogadás a továbbjutóra    
Dominic Thiem Jaume Munar
1.36 3.20

A két játékos tavaly is összemérte a tudását a katalán tornán, akkor a második körben randevúztak és Thiem szettveszteség nélküli sikerével ért véget a találkozójuk. A 2-0 ellenére azonban nem volt az egy sima meccs, ugyanis az első szettet csak tie-break 10-8-ra tudta hozni úgy, hogy Munarnak is volt szettlabdája. Komoly teljesítmény volt ez akkor a fiatal spanyoltól, ugyanis szabad kártyával kapott lehetőséget.

Munar fejlődését jól mutatja, hogy idén már alanyi jogon indult a főtábláról és az egy évvel ezelőttihez képest megfeleződött a szorzója Thiem ellen, hiszen tavaly a bet365 kerek 7.00-es oddsot kínált rá. 

Munar egy év alatt 150 helyet jött előre a ranglistán. - Fotó: ATP

A 21 éves spanyol már a top 50 kapuján kopogtat, csak ebben a szezonban már öt ATP-negyeddöntőt jegyez. Két hete első top 10-es játékos elleni győzelmét is elkönyvelhette, miután Marrakeshben három szettben búcsúztatta Alexander Zverevet. Múlt héten Monte-Carlóban sem muzsikált rosszul, a második kanyarban a későbbi elődöntős Borna Coricot kényszerítette egy bő 3 órás horrorba. 

Thiem szezonja sokkal inkább hullámzó. A tavalyi Garros-finalista osztrák megnyerte ugyan Indian Wellst, azt leszámítva viszont semmi maradandót nem alkotott. A dél-amerikai salakos tornákon nem igazán ment neki és az előző héten a hercegségben is meglepő vereséget szenvedett Dusan Lajovics ellen.

Barcelonában sem kezdett valami meggyőzően Thiem, annak ellenére, hogy 6-3, 6-3-ra verte Diego Schwartzmant. Alakul a formája, de az 5 brék még egy olyan jó fogadó ellen sem mutat jól, mint Schwartzman. 

Thiemnek hasonlóan sebezhető volt a szervája Lajovics ellen is, szóval, ha nem tudja összerakni a szervajátékát, akkor a hazai közönség támogatását élvező Munar ellen sem számíthat könnyű meccsre. A bátrabbak akár meg is rizikózhatják, hogy az osztráknak már az első szervajátékában bréklabdát kellett hárítania. Erre a bet365 elég combos, 3.40-es oddsot kínál. 

Dominic Thiem - Jaume Munar
Játékok száma - 21.5 felett
1.92 @    
Fogadási határidő: csütörtök, 11:00
unibet
megosztom