Sportfogadás

37 nap vesztes tipp nélkül? Ezt is csak Griezmann tudja!

megosztom

Egy 98. perces gól kellett ahhoz, hogy megtörjön a Logibet Masterének egészen hihetetlen szériája.

Ha nem akarsz lemaradni Griezmann tippjeiről, csatlakozz a Logibethez!

Korábban többször hangsúlyoztuk már, hogy ha valaki a kiegyensúlyozottság mellett a gyakorlatilag szünet nélküli profitra és biztos pénzre vágyik, annak a Logibet Master tippmestere, Griezmann a legjobb választás a teljes magyar piacon. Partneroldalunk profija ezúttal egy egyedülálló rekordot állított be, amely legendás sorozatot csak egy hihetetlenül peches fogadás volt képes megszakítani.

Griezmann 2018 januárja óta 22.78%-os, vagyis világklasszisnak nevezhető ROI-val dolgozik.

Grizi ugyanis március 17-ét követően hibázott ismét tippet, ám ehhez is az kellett, hogy az ázsiai BL-ben az Al Zawraa a 98. percben kapjon gólt. Ez egy kilenc mérkőzésből álló vesztes tipp nélküli szériát szakított meg Griezmannál, ami nem akármilyen sorozat, ha azt nézzük, hogy a két vesztes tipp között 37 nap telt el.

Persze a tipster formájára ezt megelőzően sem lehetett panasz, hiszen az utóbbi közel két hónapban mindössze két vesztes és egy félvesztes tippje volt, amely szériában 22 tippel +38.32 egységet nyert - ez 49.13%-os ROI-nak felel meg.

Az áprilisi profit már tehát biztosan zsebben, ez pedig továbbra is azt jelenti, hogy

Griezmann az utolsó 16 hónapból 15-ször is profitot szállított az előfizetőknek.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy ilyen stabil, ilyen kiugróan eredményes tippmester más oldalakon sokszorosába kerül, mint a Logibet 19.99€-ja, és hiába a kevés tipp, ő sokszorosan is visszatermeli az előfizetés díját a feliratkozóknak. Ha érdekelnek Griezmann számai és tippjei, IDE KATTINTVA megtekintheted őket.

Csatlakozz te is a Logibet egyedülállóan korrekt és hiteles szolgáltatáshoz, ha pedig valahol elakadnál, a magyar nyelvű ügyfélszolgálat mindenben segítségedre lesz.

megosztom