Férfi kézi BL

Kockázatmentes fogadás a Veszprém és a Szeged BL-meccsére

megosztom

Szerdán a Veszprém, csütörtökön a Szeged lép pályára a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az Unibet és a Hathárom jóvoltából 3000 forintos kockázatmentes fogadással teheted izgalmasabbá a meccseket!

Elérkeztünk a szezon egyik legfontosabb időszakához és szerencsére idén is két magyar csapatért szoríthatunk a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A Veszprém a Bundesliga-címvédő Flensburg, a Szeged pedig a két évvel ezelőtti győztes Vardar Szkopje ellen juthat be a FinalFourba, az pedig borítékolható, hogy mindkét magyar együttesnek a legjobbját kell nyújtani a sikerhez.

A bukmékerek szorzóiból kiderül, hogy az odavágókon mindkét magyar csapat underdognak számít, a Veszprém győzelmére 2.50-es, a Szeged sikerére pedig 2.55-ös szorzót kínál az Unibet. Lássuk mit gondolnak szerkesztőink az esélyekről.

Fotó: MTI

Flensburg-Veszprém. A Veszprém az őszi mélyrepülés után szép fokozatosan lábalt ki a gödörből, de ezzel együtt jogosnak tartjuk a bukmékerek számait, hiszen a Flensburg otthona igazi oroszlánbarlang. A Szeged elleni rangadókon láthattuk, hogy bizony a Veszprém több ponton is sebezhető, így a teltházas flensburgi csarnokban abszolút extra teljesítmény kell Nagy Lászlóéktól.

A szakmai okok mellett sajnos nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy a Flensburg az egyetlen német csapat a legjobb nyolcban, márpedig a FinalFourt Németországban rendezik, így az EHF részéről nyilván nem lenne nagy baj, ha lenne egy "hazai" csapat is a kölni négyes döntőben.

Tekintve, hogy a továbbjutás két meccsen dől el, a Veszprém számára az igazi nagy esélyt a hazai visszavágó jelenti, így akár egy szoros vereség is megfelelő eredménynek számítana.Összességében úgy véljük, hogy a szerdai meccsen a hazai alakulat a favorit, ami egy 1-2 gólos győzelem formájában realizálódhat is. hatharom.com-tipp: Flensburg nyer

Vardar Szkopje - Szeged: Sokan úgy gondolják, hogy a mostani szezon lehet a Szeged igazi nagy dobása. A Tisza-partiak egészen parádés szezont futnak, Juan Carlos Pastor megtalálta a tökéletes csapatot, amely szebbnél szebb győzelmeket aratott az idény során. A Vardar Szkopje ugyan abszolút meghatározó együttese volt a mezőnynek az elmúlt években, azonban az anyagi gondok megtépázták a csapat erejét. A nyáron számos klasszis távozott Szkopjéból és miután az orosz tulajdonos a napokban bejelentette, hogy kiszáll a bizniszből, a szezon végén újabb játékosok köszönhetnek el a macedón fővárostól.

Ilyen előzmények mellett nehéz elérni a maximális koncentrációt, így az önbizalomtól duzzadó Szeged akár már az odavágón kellemes eredményt érhet el. A tavalyi idényben a csoportkörben találkoztak a csapatok és akkor a szkopjei meccset a Vardar négy találattal megnyerte. Most viszont mások az erőviszonyok és ahogy a Veszprém, úgy a Szeged is behúzhatja a szkopjei találkozóját, de minimum egy szűkös vereséget összehozhat. hatharom.com-tipp: Szeged +1,5 hendikep

Ha egyetértesz a tippjeinkkel, akkor akár össze is köthetjük őket, így pedig egy egész pofás, közel háromszoros szorzót hozhatunk össze.

A hatharom.com és az Unibet jóvoltából ezt a kombit 3000 forint értékben kockázatmentesen megjátszhatod! Részletek lentebb!

Kattints a képre és tudj meg többet az Unibetről!

A 3000 forint értékű ingyenes fogadás kizárólag a hatharom.com-on keresztül regisztrálók és befizetők vehetik igénybe!

A promóció keretén belül járó 3000 forintos összegre az Unibet ingyenes fogadásokra vonatkozó általános felhasználási feltételei érvényesek.

 

Mit kell tenned?

 

 • A hatharom.com-on keresztül hozd létre Unibet-regisztrációdat, ezt megteheted ide kattintva!
   
 • A számos lehetőség közül válaszd ki a számodra ideális opciót és fizess be a számládra. Ne feledd, hogy az Unibet +20 000 HUF-ig bezárólag első befizetési bónuszt is ad! Részletek itt!
   
 • Fontos, hogy az ingyenes fogadások a regisztráció és befizetést követő héten keddig kerülnek jóváírásra a játékosok Unibet-számláján

 

                                              Unibet Regisztráció itt!                                                        

 

Hogyan használhatod fel a 3000 HUF-ot?

Amennyiben a fenti lépéseken túl vagy és az Unibet jóváírta az összeget a számládon, úgy onnantól kezdve Te szabadon rendelkezhetsz vele.

Bejelentkezés után az oldal bal felső sarkában található nyilat legörgetve megtekintheted a "Bónuszaim" menüpontot,a mire rákattintva igényelheted a 3000 forintos ingyen fogadást.

Fontos!

 • Csak azon új Unibet-játékosok részesülhetnek az ingyen fogadásban, akik a hatharom.com linkjén keresztül regisztráltak
   
 • Az ingyen fogadás felhasználása előtt be kell fizetned a számládra
   
 • Egy játékos csak egyszer igényelheti az ingyen fogadást
   
 • Az ingyenes fogadásból származó nyereményed összege automatikusan hozzáíródik a számlád összegéhez
   
 • Az ingyenes fogadás bármelyik sporteseményre felhasználható
   
 • Élő és mérkőzés előtti fogadásra is érvényes
unibet
megosztom