Spanyol foci

1.90-es tippünk van a keddi Alavés-Barcelonára

megosztom

Komolyat zuhant az amúgy sem magas Barca-győzelem oddsa, pedig az Alavés eddig csak kétszer hasalt el otthon.

Messi toronymagasan, 33 találattal vezeti a góllövőlistát. fotó: Youtube

A La Liga 34. fordulójában Ernesto Valverde fiai az Estadio Mendizorrozában lépnek pályára, ahol az utóbbi két találkozójukon győztesen hagyták el a gyepet. A keddi meccsen is komoly favoritként lépnek pályára, annak ellenére is, hogy az Alavés elég stabilan teljesít otthon.

1X2    
Deportivo Alavés Döntetlen Barcelona
7.00 5.25 1.40
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Amúgy is az idei szezon egyik meglepetéscsapata az El Glorioso, amely a nemzetközi szünet előtt még a Bajnokok Ligája helyet érő negyedik helyen is tanyázott, ám az utóbbi hetekben komoly visszaesésen mentek keresztül.

Abelardo legénysége jellemzően a masszív védekezésre építi taktikáját, de a csapat immár nyolc meccse nem ússza meg kapott gól nélkül és öt bajnoki óta nyeretlen. Rosszabbkor tehát nem is jöhetne a világ legjobb támadóival felálló Barcelona, mondjuk az legalább kissé megnyugtató lehet, hogy a tavalyi 14. helyüket bőven túlszárnyalták már így is.

Az Alavésnek ráadásul még a rossz széria ellenére sem kell letennie a nemzetközi kupaindulásról, hiszen ott liheg a top hét együttes nyakán, a nagy zakókat azonban muszáj lenne elkerülniük, hiszen a végelszámolásnál akár a gólkülönbség is döntő fontosságú lehet.

Amiben, illetve akikben bízhatnak, azok Jonathan Calleri és Jony (előbbi eltiltását tölti), akik remekül viszik véghez a támadásokat és nagyrészt nekik köszönhetően az utóbbi 7/10 La Liga meccsen betaláltak ellenfeleiknek.

Arról nem is beszélve, hogy az eddigi 16 bajnokin mindössze két vereséget szenvedtek.

 

 

 

 

[2844905] 2019-04-23 21:30:00 Alaves - Barcelonax
[2844905] 2019-04-23 21:30:00 Alaves - Barcelonax;5

A Barca a hétvégén nem volt túl meggyőző a Real Sociedad ellen, de Valverde fiai ezúttal kipihentebben léphetnek pályára. Messiék hihetetlen magabiztosan hozzák amúgy a meccseiket és minden sorozatot figyelembe véve 20 meccs óta veretlenek. Az azonban látszik, hogy a gyengébb ellenfelek ellen nem tudják rendesen felszívni magukat - így jöhetett össze a Huesca elleni 0-0 vagy a már említett gyengécske siker a Sociedad ellen.
 

Tudtad?
 

 • A Barcelona az utóbbi hat Sociedad elleni meccsén idegenben nem kapott gólt
   
 • A Barcelona az utóbbi 10/11 meccsén legalább kettő vágott az Alavésnek
   
 • A Barca az utóbbi 6/7 La Liga meccsén legalább kétszer betalált
   
 • Az Alavés öt meccs óta nyeretlen otthon
   

Összességében tehát láthatjuk, hogy az Alavés egyetlen esélye, hogy masszív védekezéssel próbálja feltartóztatni a katalán rohamokat és alacsonyan tartja a gólszámot. A Mendizorrozában bőven 2.5 alatti az átlaggólszám, tehát erre most is mutatkozik esély, a Barca támadóerejéből kiindulva a bukik azonban még a 4.5 alatti gólszámra is közel 1.30-at fizetnek. A bet365 fogadáskészítőjével így végül az alábbi tippet küldjük játékba.
 

 • Barcelona nyer + 5 gól alatt @1.90    

 

[2844905] 2019-04-23 21:30:00 Alaves - Barcelonax;
megosztom