Bundesliga

A tömeg ellen fogadnánk a Frankfurt rangadóján

  • ivan
megosztom

Átfordultak a szorzók a Wolfsburg - Frankfurt meccsen, de szerintünk ennyire azért nem esélytelenek a hazaiak. Mutatjuk miért.

A Frankfurt csütörtökön bejutott az Európa Liga elődöntőjébe, ez a tény pedig úgy fest, hogy komoly fogadói bizalmat alakított ki a csapattal szemben. A fogadóirodák eredeti számait ugyanis a játékosok jócskán átszabták és a mérkőzés napjára már a Wolfsburg számít underdognak hazai pályán is.

1X2    
Wolfsburg Döntetlen Frankfurt
2.90 3.60 2.30
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az Eintracht a negyedik helyért harcol a Bundesligában, előnye pedig jelenleg egy pont a Mönchengladbach előtt. Ha a vendégek megszereznék a három pontot, azzal négy fordulóval a bajnokság vége előtt igazán kedvező helyzetbe hozhatnánk magukat, csakhogy a Wolfsburgnak is komoly céljai vannak a hátralévő fordulókra. A Farkasok az EL-indulást szeretnék elcsípni, viszont ha hétfőn nem nyernek, akkor azért komolyan redukálódnak az esélyeik.

Ami a hiányzókat illeti, inkább a frankfurti oldalon nagyobb a baj, hiszen Chandler, Tawathe, Stendera és Fernandes biztosan kihagyja a meccset, míg Hinteregger és Haller játéka erősen kérdéses. A hazaiaknál Camacho és Casteels a két biztos kimaradó.

[2803965] 2019-04-22 20:30:00 Wolfsburg - Eintracht Frankfurtx

Mire érdemes fogadni?

Bár az kétségtelen, hogy a Frankfurt ebben a szezonban jobb csapat a Wolfsburgnál, azért idegenben nem vagyunk benne biztosak, hogy favoritok kellenek, hogy legyenek. Egyrészt a Benfica ellen azért maximum erőbedobásra volt szükség, így a hazaiak jóval pihentebbek lehetnek. Az is befolyásoló tényező lehet, hogy a Frankfurt játékosai a történelmi siker után fejben ráfordulnak az EL-re, így a motiváció lankadása pontokba is kerülhet.

Márpedig a Wolfsburg odahaza biztosan nem adja olcsón a bőrét és igazából saját közönsége előtt egész idény során jól teljesített, hiszen 14 meccséből csak négyet veszített el.

A vendégek oldaláról már elillant az érték, így kifizetődő lehet a tömeggel szembe menni. A +0,25-s ázsiai hendikep közel 1.80-as szorzóért pakolható a Wolfsburgra, vagyis már egy döntetlennel is nyerhetünk és csak a kettes kimenetellel veszítünk.

 

Mit gondoltok, bejöhet ez a tipp?

 

 

 

 

 

[2803965] 2019-04-22 20:30:00 Wolfsburg - Eintracht Frankfurtx;
megosztom