Premier League

Összejön-e a kötelező győzelem a Chelsea-nek?

  • Tomihmv
megosztom

A Burnley felszabadultan léphet pályára a Stamford Bridge-en, ott, ahol tavaly nagyon megviccelte a Chelsea-t.

A fogadóirodákban toronymagas favorit a Chelsea hétfőn. - Fotó: Twitter

Hétfőn este a Chelsea-Burnley találkozóval ér véget a Premier League 35. fordulója. Az oddsmesterek szerint a londoni alakulat toronymagas favoritja a találkozónak, így a hazaiakban abszolút nincs érték. Ennek is köszönhetően nem kimenetelre, hanem gólokra fogadunk.

1x2     
Chelsea Döntetlen Burnley
1.25 6.25 15.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az elmúlt játéknapon a Kékek 2-0-ra kikaptak Liverpoolban, aminek köszönhetően nem a saját kezükben van a sorsuk a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyekért folytatott csatában, ugyanis riválisai sokkal jobb helyzetben vannak. Természetesen a remény hal meg utoljára, vagyis borítékolható, hogy a Chelsea győzelemre tör hétfőn, amivel nyomást gyakorolhat ellenfeleire.

Azonban csütörtökön a CFC bejutott az Európa Liga elődöntőjébe, ahol azzal a Frankfurttal találkozik, amelynél lényegesen magasabb játékerőt képvisel, vagyis könnyedén bejuthat a fináléba. Ott pedig a városi rivális Arsenallal is összefuthat, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ha megnyeri az EL-t, akkor jövőre a BL-ben szerepelhet.

Mindezt azért volt fontos kiemelni, mert Van Ginkel, Ampadu és Rüdiger biztosan kimarad hétfőn, míg Marcos Alonso és Hazard szereplése erősen kérdéses, vélhetően egyikük játékát sem kockáztatja meg Sarri, hogy elveszítse a szezon legfontosabb részére, a hajrára. Arról nem is beszélve, hogy a heti két meccs miatt valamiféle rotálás is várható a hazaiaknál.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Ami a vendégeket illeti, a Burnley jó formában van, a legutóbbi három bajnokiját zsinórban behúzta, aminek köszönhetően voltaképp benn is maradt a bajnokságban.

Némileg meglepő egyébként a vendégek idei produkciója, hiszen a tavalyi szezonban a pozitív meglepetéscsapat szerepét töltötték be a PL-ben (sokat dobott rajtuk, hogy az első fordulóban 3-2-re nyertek a címvédő Chelsea otthonában úgy, hogy a félidőben már 3-0-ra vezettek), idén viszont a negatívat. A hét eleji meccsen egyébként a szokásos Defour, Lennon, Crouch trió marad ki a Burnleyből, míg Bardsley játéka kérdéses.

Papíron elengedhetné ezt a találkozót a Burnley, hiszen még ezen kívül három forduló is hátra van, azonban egy-két pontot még szereznie kellene, hogy bebiztosítsa magát. A sorsolása ugyanakkor roppant nehéz, hiszen a Chelsea-t követően a Manchester City, Everton, Arsenal trióval néz szembe, avagy már hétfőn is bele kell állnia a meccsbe.

A tavalyi, Stamford Bridge-i mérkőzésük, a vendégek formája, illetve a hazaiak körülményeit figyelembe véve úgy véljük, hogy akár egy szoros találkozó is benne van a pakliban. Így pedig megéri arra fogadni, hogy mindkét csapat szerez gólt, amivel bőven megduplázhatjuk tippünket, és nem mellesleg a felek utolsó négy egymás elleni ütközetéből háromszor is zöldült ez a tipp.

  • Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 2.10  
[2782297] 2019-04-22 21:00:00 Chelsea - Burnleyx;
megosztom