TipPics

Olvasónk szép summáért mind a négy BL-meccs góllövőjét eltalálta

megosztom

Nincs kettő négy nélkül - a Hathárom dupla ajánlata mellé csapta saját ötleteit is és bő tízszeres pénznek örülhetett.

A mögöttünk álló hét legnagyobb izgalmait kétség kívül a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágói szolgáltatták. Meglepetésből nem volt hiány, hiszen az Ajax és a Tottenham is underdogként jutott tovább, volt azonban olyan fogadás, amely nagyobb stressz nélkül zöldült a hét közben.

'Negan' nevű olvasónk ugyanis a gólszerzőket csapta egy kombiba – az általunk is erősen ajánlott Messi és Ronaldo mellé fogta Mané és Agüero találatait, a sztártámadók pedig simán szállították a tőlük elvártakat.

Negan forintra átszámolva négyezerrel küldte harcba szelvényét, amivel tízszerez szorzót, tehát bő 40 rongyot kaszált úgy, hogy sokat izgulnia sem kellett. 

A szelvényt ide kattintva a TipPics-ben találjátok, ahova áprilisba temérdek nyertes tippsort töltöttek fel, amikhez szintén egytől egyig gratulálunk.

Érdekesség, hogy Ronaldo gólja ellenére nem került be a hét csapatába, amely így festett.

Az UEFA hivatalos Twitter oldalán tette fel a kérdést, hogy mi lenne a szurkolók számára az álomdöntő. A holland csapat úgy tűnik a semleges szurkolói szívek többségét elnyerte, hiszen 73% őket várja a fináléba.

Ti milyen párosítást vártok a sorozat zárómeccsén?

 

megosztom