Serie A

Gólos fogadásokkal próbálkozunk a Napoli-Atalantán

  • ivan
megosztom

Az egyre enerváltabbnak tűnő Napoli az Atalantát fogadja az olasz bajnokság hétfő esti rangadóján.

Kettős vereséggel búcsú az Európa Ligától, szombaton bajnoki cím ünneplés a Juventusnál - nem volt jó hete a Napolinak, amely az elmúlt hetekben mintha erősen leeresztett volna. Carlo Ancelotti együttese utolsó öt tétmeccséből csak egyet tudott megnyerni, de az ezüstérem így sem igazán forog veszélyben, ha a még 1-2 (hazai) meccset behúz a bajnokságban, idén is meglesz a második hely.

A másik oldalon az Atalanta az Európa Liga-indulásért küzd, 53 pontjával jelenleg a hatodik a tabellán, de jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a Torinót, viszont egy győzelemmel akár a 4. helyre is felkúszhat. A bergamóiak február vége óta nem kaptak ki, viszont az elmúlt két fordulóban két 0-0 jött csak össze a csapatnak.

Ebben a párosításban igen nehéz megjósolni a végeredményt, hiszen ahogy a lenti táblázatból is látszik, rendkívül változatos eredményeket hozó találkozókat vívnak a felek. Legutóbb decemberben a Napoli 2-1-re nyerni tudott idegenben, de az Atalanta legutóbbi látogatásakor nyerni tudott a San Paolóban.

[2848054] 2019-04-22 19:00:00 SSC Napoli - Atalantax;5

Ami a csapathíreket illeti, papíron szinte alig van hiányzója a vezetőedzőknek, Ancelotti Albiol és Diawara játékéról kell, hogy lemondjon, míg a másik oldalon Ilicic és Tolói lesz a kimaradó.

A Napoli egy 4-4-2-vel, elöl az Insigne-Mertens duóval állhat fel, míg a vendégeknél a 3-4-2-1-es felállás lehet a nyerő Zapatával a csatársorban.

[2848054] 2019-04-22 19:00:00 SSC Napoli - Atalantax

A bukmékerek eredetileg elég komoly favoritnak gondolták a Napolit, azonban a fogadók csúnyán felverték a nápolyiak szorzóját és a kezdeti 1.70 körüli számról mostanra 2.00-2.05-re emelkedett a szimpla hazai.

Ez egyértelműen a Napoli gyengébb formájának köszönhető, ugyanakkor hazai pályán itt a remek alkalom, hogy visszatérjen a helyes útra.

Ezzel együtt összességében nem mernénk itt végeredményre fogadni, hiszen az Atalanta teljesen kiszámíthatatlan eredményekre is képes. Az, hogy a vendégek az utolsó két meccsükön nem tudtak gólt lőni, a gólszámos fogadásokkal kapcsolatban is óvatosságra int minket.

Ugyanakkor egy kisebb téttel a mindkét csapat szerez gólt opció valamint az Atalanta over 1 szerintünk vállalható fogadás, így maradnánk ezen a két választás mellett.

 

 

  • Atalanta gólok száma 1 felett (AH) @1.68    
[2848054] 2019-04-22 19:00:00 SSC Napoli - Atalantax;
megosztom