Női kézi BL

Tuti, hogy ismét BL-döntőt játszik a Győr!

megosztom

A sorsolást követően a bukmékerek nyilvánosságra hozták szorzóikat a női kézilabda Bajnokok Ligája végjátékát illetően.

A Győr a BL toronymagas favoritja. - Fotó: Facebook

A héten megvolt a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőinek sorsolása, és a két legnagyobb favorit, a Rosztov és a Győr elkerülte egymást az elődöntőben, így papíron összejöhet az álomfinálé május 12-én.

Igaz, a Rosztov döntőbe jutása az oddsok és az idei szezon alapján valamilyen szinten meglepetés lenne, mivel az oroszok kétszer is kikaptak idén a Metztől. Idegenben 29-25-re míg hazai pályán 26-18-ra, avagy nem meglepő, hogy a bukmékereknél a franciák az esélyesebbek. Mindezt pedig tovább erősíti, hogy a Rosztov fennállása során eddig hatszor találkozott a Metz-cel, és egy döntetlen mellett öt vereség a mérlege.

A Győr döntőbe jutása viszont borítékolható, hiszen az ellen a Kristiansand ellen játssza az elődöntőt, amelyet idén oda-vissza (33-29-re itthon, 33-26-ra idegenben) legyőzött, így a félig-meddig semleges helyszínen (a Papp László Budapest Sportarénában rendezik a Final Fourt) sem kellene, hogy gondot okozzon a norvég együttes legyőzése.

1x2    
  1 x 2
Kristiansand-Győr 7.00 16.00 1.14
Metz-Rosztov 1.90 8.50 2.30

Ami a végső győztes kilétét illeti, már a szezon előtt is a Győr számított a legesélyesebbnek, ami az idők múlásával még jobban kirajzolódott, és mi is játékba küldtük igen magas téttel, hogy az ETO ezúttal is behúzza a BL-t. Mindezeken után, köszönhetően a sorsolásnak és a félig-meddig hazai pályának, a bukmékerek szerint gyakorlatilag csak és kizárólag a kisalföldi csapat nyerheti meg a legrangosabb nemzetközi kupasorozatot, ugyanis már csak 1.35-szörös pénzért fogadhatunk a zöld-fehérek végső győzelmére.

Lehet, hogy ez nem túl magas szorzó, azonban biztosnak tűnik, mivel a szombati elődöntőben aligha fárad el a Győr, vasárnap pedig vélhetően egy igen kifacsart csapattal kell szembenéznie. Arról nem is beszélve, hogy Nora Mörk visszatért, így Danyi Gábor valamennyi kulcsjátékosa hadrafogható, továbbá két azonos erősségű sort is ki tud állítani, ami egy ilyen kétnapos viadalon aranyat ér, avagy tényleg minden az újabb ETO BL-cím mellett szól.

Ki nyeri a női kézilabda BL-t?     
Csapat Odds
Győr 1.35
Metz 7.00
Rosztov 8.00
Kristiansand 14.00
unibet
Szerinted ki nyeri a női kézilabda Bajnokok Ligáját?
megosztom