Sportfogadás

Nyerő tippek ingyen a nyuszitól? - próbáld ki kockázat nélkül a Logibetet!

Partneroldalunk húsvéti ajándéka, hogy néhány napra ingyenessé teszi a szolgáltatást.

Regisztrálj, hogy ne maradj le!

Húsvét alkalmából különleges ajándékkal kedveskedik mindenkinek a Logibet - majdnem egy héten keresztül minden tipp ingyenesen megtekinthető lesz a partneroldalunkon!

Hogy mit is jelent ez pontosan és hogyan is kapod meg a tippeket?

A Logibet a jövő héten megnyitja kapuit, a belépést követően minden tipp ingyenesen megtekinthető lesz. A pontos dátumról később még beszámolunk!

Fontos azonban, hogy a tippek csak a Logibeten keresztül lesznek megtekinthetőek, azokról e-mailben kizárólag az előfizetéssel rendelkező felhasználókat értesíti az oldal - éppen azért, hogy a szolgáltatás színvonala számukra se csökkenjen.

Érdemes tehát minél hamarabb regisztrálni a Logibetre, mert aki kimarad, lemarad! Ha eddig hezitáltál, hogy milyenek is a profik tippjei, ha szeretnéd ingyenesen kipróbálni Magyarország legkorrektebb tippadó szolgáltatását, most mindezt díjtalanul, kockázatmentesen teheted meg!

 

Regisztrálok a Logibetre!

 

És hogy kiknek a tippjeit is kaphatod meg az időszak alatt?

A promóció időtartalma alatt minden tippmester minden tippjét megtekintheted. Így például betekintést nyerhetsz a Logibet sztárigazolásának, Karlssonnak a munkájába, a parádés áprilist produkáló Tippergreta tippjeit is csekkolhatod, de az utolsó 16 hónapból 15-ször is profitot generáló Griezmann ötleteit is levadászhatod ingyen!

Hamarosan tehát megnyílnak a kapuk és belépést követően minden tippet ingyen megtekinthetnek a felhasználók! Ha pedig kedvet kaptál, hogy csatlakozz a nyerők táborához, ezt továbbra is mindössze havi 19.99€-s áron megteheted!

Végezetül íme néhány esemény, amelyre biztosan találsz majd tippet a profiktól:

Szerda:
Manchester United-Manchester City
Milan-Lazio
Werder Bremen-Bayern München

Csütörtök:
Atalanta-Fiorentina
Getafe-Real Madrid

Péntek:
Liverpool-Huddersfield

Szombat:
MOL Vidi-Puskás Akadémia
Honvéd-Ferencváros
Inter-Juventus
Barcelona-Levante

Vasárnap:
Manchester United-Chelsea
Rayo Vallecano-Real Madrid