Bundesliga

Dárdai vs Doll - élvezzük ki, mert nem mostanában lesz újra

 • gb1
megosztom

A szorzók alapján a Herthának illene vernie a zsinórban nyolcat bukó Hannovert.

Dárdai négy és fél év után távozik a Hertha éléről. fotó: archív

A Bundesliga 30. fordulójának vasárnapi játéknapjára maradt egy magyar szurkolóknak különleges mérkőzés, hiszen a nemrég még Ferencvárost dirigáló Doll most a Hannover élén érkezik Berlinbe, ahol Dárdai Pál Herthájával csap össze.

1X2    
Hazai Döntetlen Vendég
1.57 4.20 5.75
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Ebben a felállásban sajnos egy ideig biztosan nem látjuk újra őket, hiszen sajnálatos módon néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hivatalos hír, hogy a szezon végén Dárdait menesztik. Mondjuk az is csodával határos lenne, ha Doll megérné a 2019/20-as idénystartot, mivel csapata zsinórban nyolc meccsen szenvedett vereséget.

A helyzet a berlinieknél sem a legfényesebb, de annyira nem is szörnyű, hiszen az utóbbi hetekben beszedett zakók ellenére a 12. helyen állnak a tabellán. A kulcs ráadásul a hatalmas sérüléshullámban keresendő, amely valamelyest javult, hiszen már csak Torunarigha, Maier és Luckassen a biztos kihagyók. Ebből a szempontból Doll sincs könnyű helyzetben - a vendégeknél jelenleg is tucatnyi játékos, köztük például a fontos szerepet betöltő Füllkrug, Bebou és Prib is lerobbant.

[2803961] 2019-04-21 18:00:00 Hertha Berlin - Hannover 96x

Egy korszak tehát hamarosan lezárul a német fővárosban, de Dárdainak aligha van miért szégyenkeznie. Remélhetőleg fiai odateszik magukat érte az utolsó meccseken - a csapat csatára, Davie Selke pont erről beszélt a sajtónak. "Jó ideje nem nyertünk, ezért abban bízom, hogy a Hannover elleni mérkőzés elhozza a  fordulópontot. Nehéz időszakon vagyunk túl, úgy érzem, tanultunk a hibákból. Vasárnap mindenképpen nyernünk kell.

Előzetesen csak annyit ígérhetek, hogy ezen a meccsen, majd a hátralevőkön is minden tőlünk telhetőt megteszünk a klubért, a szurkolókért, magunkért - és Dárdai Pálért! 

mondta a Hertha támadója, aki két évvel ezelőtt Lipcséből érkezett a Dárdai-csapathoz, és immár alapembernek számít Berlinben.

Hertha Berlin#ger-hertha_berlin#5
Hannover 96#ger-hannover_96#5

Tudtad?
 

 • A Hannover az utóbbi 26 idegenbeli meccsén nem tudott győzni a Bundesligában.
   
 • A Hannover az utóbbi öt idegenbeli ligameccsén egyaránt legalább három gólt kapott.
   
 • A Hertha az utóbbi öt bajnokiját elbukta.
   
 • A Hertha az utóbbi öt bajnokiján egyaránt legalább két gólt kapott.
   
 • A Hannover utóbbi 9/11 Bundesliga meccsén több, mint 2,5 gól esett.

 

Doll fiai hét ponttal csücsülnek a play off hely alatt, tehát öt meccsel a vége előtt még él számukra a bennmaradás reménye. Az utóbbi meccseken kisebb javulást mutattak, de a temérdek sérült és az utóbbi 12/13 bajnokin beszedett zakó, valamint a Dárdai kirúgásától feltüzelt hazaiakra alapozva az alábbi tippet küldjük játékba:

 

 • Hertha nyer + 1 gól felett @1.81     

 

[2803961] 2019-04-21 18:00:00 Hertha Berlin - Hannover 96x;
268479

 

megosztom