La Liga

Gólos fogadással nyerészkednénk a leeresztő Real meccsén

  • ivan
megosztom

Nagyon leült a Real Madrid játéka, az EL-ért kaparó Bilbao ellen is fel kell kötnie a gatyáját.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy még Zinedine Zidane visszatérése sem tudja felpörgetni a Real Madrid játékosait és a királyi gárda elengedte a mostani szezont. A harmadik hely és ezzel a biztos BL-indulás zsebben van, de ennél több már nem nagyon maradt az idényben - ez pedig meg is látszik a gárda teljesítményén.

1X2    
Real Madrid Döntetlen Bilbao
1.45 4.33 7.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Ugyan a blancók gyűjtögetik a pontokat, de egy Huesca, Eibar vagy egy Leganes ellen azért sokkal többet várnak a szurkolók. Márpedig vasárnap délután a fenti csapatoknál jóval erősebb ellenfél érkezik a Bernabéu-ba, az Európa Liga-indulásért küzdő és remek formában lévő Athletic Bilbao lesz a vendég.

A baszkok elég jól összekapták magukat a tavaszra, az utolsó 10 fordulóban csak a Barca és az Atlético szerzett több pontot.

A két csapat őszi meccsén 1-1-es döntetlen született, de az azt megelőző két összecsapás is remivel ért véget. Erre az opcióra most négyszeres szorzó felett fogadhatunk.

A hendikephatárokat +/- 1 gólon húzták meg a bukik, de a fogadók folyamatosan verik fel a Real Madrid szorzóját. Ez azt jelenti, hogy egyre kisebb a bizalom a madridiak felé, ami az elmúlt hetek fejleményei alapján közel sem meglepő.

[2844899] 2019-04-21 16:15:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox;5

Tekintve, hogy a Bilbao felfelé ívelő formában van és a támadójátéka is szépen muzsikál, így elég jó esélyt látunk rá, hogy Madridban is jók lehetnek legalább egy gólra. A hazai oldalról viszont inkább a góllövést véljük prioritásnak, egyrészt a hazai közönség miatt, másrészt a demotiváltság is általában a védekezés kárára szokott menni.

Összességében szerintünk beeshet egy gólváltás, így a mindkét csapat szerez gólt opcióban látunk fantáziát.Hasonló szorzóért megkapjuk a Bilbao másféles hendijét is.

 

[2844899] 2019-04-21 16:15:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox;
megosztom