Nemzetközi foci

Ez az 1.40-es szorzó nagyon izgalommentesnek tűnik

megosztom

Ronaldo idén nem nyer BL-t, sem aranycipőt - Lionel Messi viszont behúzhatja hatodik aranylabdáját.

A héten eldőlt, hogy a Juventus és soraiban Cristiano Ronaldo nem jutott be a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé, így a portugál szupersztár 2010 óta első ízben nem lesz ott a világ legnívósabb sorozatának elődöntőjében.

CR7 így nem tudta véghez vinni azt a bravúrt, hogy első évében megnyerje a trófeát a Juvéval, ezzel együtt üres kézzel azért nem marad, hiszen a Scudetto már zsebben van, viszont mást nem nyerhet a szezonban.

Az Ajax elleni búcsú után az aranylabdás piacokon elég komolyat vágtak Lionel Messi győzelmi esélyein.

A Barcelona ásza eleve favoritnak számított az aranygömbre, de mivel legnagyobb riválisa kiesett a pixisből, így tulajdonképpen lefutottnak tekinthető a verseny.

Messi legjobb időszakait idézve ontja a gólokat, az európai aranycipő mellett a Bajnokok Ligája gólkirályi címét is el fogja hódítani, spanyol bajnoki cím és Király Kupa-győzelem is erősen kinéz a számára, vagyis az egyéni díjak mellé csapatcímeik is kerülhetnek a vitrinbe.

Ha ezek mellé még a Bajnokok Ligáját is sikerülne megnyernie a Barcával, nem lehet kérdés, hogy meglesz neki a hatodik aranygömbje is.

Igazából azonban a BL-cím nem is biztos, hogy befolyásolja már ezt a versenyt, hiszen Messi tényleg bámulatos formában futballozik a szezonban, így a legjobb játékos szavazáson aligha tudja őt bárki beelőzni.

Az Unibet által kínált 1.40-es szorzó is sokatmondó, hiszen a második legnagyobb esélyes CR7 oddsa már kereken 5.00-ös. Jelenleg nem tudjuk most elképzelni azt a őszi szezont, amelyben ez a sorrend megváltozna. Ti hogy vagytok ezzel?

unibet
megosztom