Premier League

A Tottenham a bajnokságban is kicsinálja a Cityt?

  • Tomihmv
megosztom

Ha a Spurs pontot lop az Etihadból, akkor könnyen lehet, hogy pár nap leforgása alatt a City a BL után a PL-t is bukja.

Szerdán a Tottenhem örülhetett a City otthonában. - Fotó: Twitter

Nem akármilyen mérkőzéssel kezdődik a Premier League 35. fordulója, hiszen szerdán, a Bajnokok Ligájában is összecsapó Manchester City és a Tottenham feszül egymásnak. A tét akkor a továbbjutás volt, most a hazaiak számára a bajnoki cím, a vendégek számára pedig a BL-indulást jelentő helyek egyike, illetve a dobogó a tét.

1x2     
Manchester City Döntetlen Tottenham
1.30 6.00 11.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Hétközben ugyan a City nyert 4-3-ra, azonban mégis a londoni együttes örülhetett, köszönhetően az idegenben lőtt több góljának. A manchesteriek szezonja ugyanakkor nem ment fuccsba, sőt, ugye a Ligakupát már behúzták, az FA Kupa fináléjában toronymagas favoritok a Watford ellen, és a PL-ben is lépéselőnyben vannak.

Azonban a szerdai kiesés felér egy gyomrossal, hiszen senki sem gondolta volna, hogy a Spurs jut tovább. Nagy kérdés, hogy hogyan hat a hazaiakra a kudarc, ám szerintünk Guardiola helyre teszi a fejeket, hiszen a bajnokság kimenetele a tét az elkövetkezendő pár napban (a Tottenham után a Manchester Uniteddel játszanak szerdán, idegenben).

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A kiesés ellenére egyébként jó előjellel várja a hazai csapat az ütközetet, hiszen biztosan már csak a második számú kapusára, Bravóra nem számíthat. Ezzel szemben a vendégek a szívük szerint elhalasztanák a találkozót, több okból is.

Egyrészt Dier, Winks, Aurier, Lamela, Kane és Janssen után Sissoko is kidőlt, másrészt a szerdai BL-meccs utolsó harmadában igen komoly fizikai fáradtság jeleit is láthattuk a vendégeken. Mindezek pedig egy igen alkalmi kezdőt szülhetnek, ami jelentősen csökkenti a Spurs esélyeit szombaton.

Pár nap leforgása alatt két ilyen horderejű meccset szerintünk nem bír végig a Tottenham, sőt a csapat sorolását elnézve (ezen kívül hozható meccsei vannak hátra, de nagyon sűrű a naptár), furcsán hangozhat (főleg, hogy a vendégek számára is igen komoly téttel bír a találkozó), de könnyen lehet, hogy elengedi a meccset. Ebben pedig akár egy kiütéses hazai siker is benne van, főleg, hogy a nemes bosszúvágy is ott lesz Guardiola fiaiban.

Akármilyen összetételben és felfogásban is lép pályára a Tottenham, szerintünk ezúttal is a Manchester City nyer majd, azonban most összejöhet a hendikepes siker is a hazaiaknak.

[2782300] 2019-04-20 13:30:00 Manchester City - Tottenham Hotspurx;
megosztom