NB I

A Fradi bajnok lehet a Vidi ellen - ezt várjuk mi a rangadótól

  • Tomihmv
megosztom

Az NB I idei legnagyobb téttel bíró rangadóján a Ferencváros a Vidit fogadja.

Az első helyezett Ferencváros, a második pozícióban tanyázó, címvédő Vidit fogadja szombat este a Groupama Arénában. Öt fordulóval a bajnokság vége előtt a fővárosiak nyolc ponttal vezetnek a székesfehérváriak előtt, vagyis óriási a tét, hiszen hazai siker és döntetlen esetén eldől a bajnokság, vendéggyőzelem esetén ugyanakkor nyílttá válhat a hajrá.

A felek egyébként bombaformában vannak, az FTC 15, a Vidi 13 pontot szerzett az elmúlt öt körben, ami egyébként rekord, hiszen mióta a 12 csapatos rendszert bevezették a magyar élvonalbeli bajnokságban, még egyszer sem fordult elő az, hogy a bajnokaspiránsok ilyen teljesítménnyel a hátuk mögött várják a szezon hajráját.

Természetesen szerkesztőink, tippmestereink is tűkön ülve várják a találkozót, akik nem voltak restek megosztani tippjeiket, ötleteiket a meccsel kapcsolatosan.
 

mr.blonde

Nálam ez egy klasszikus "nagyobb lesz a füstje, mint a lángja meccs" lesz. A Fradinak nem nagyon kell kockáztatnia, hiszen a pontelőny megtartása már félsiker az arany felé vezető úton. Formák alapján nehéz megmondani ki van jobb passzban, kemény fizikális ütközetet várok. 

A hazai pálya mindenképpen a Fradi mellett szól, de a Vidi a kupában egyszer már megfricskázta a Groupamában a zöldeket, így ismételni tudom magam, nem nagyon várok Rebrov komoly kockázatos húzásokat. 

Ilyen oddsért meccs előtt nem venném ki a Fradi győzelmét, de azt sem tartom valószínűnek, hogy a Vidi újra le tudja győzni idegenben a listavezetőt. Nálam erősen iksz szaga van ennek a meccsnek, így 3 esélyben ezt az opciót választanám. 

Tipp: Döntetlen@ 3.30    

varin

Nincs ezen mit szépíteni, ha a Videoton nem húzza be idegenben ezt a meccset, elbukott a bajnok cím számára. Éppen ezért úgy hiszem, Szergej Rebrov boldogan aláírna még egy unalmas 0-0-t is hazai pályán, még ha azzal nem is feltétlenül vívná ki a hazai fanatikusok szimpátiáját. Jó hír lehet a zöld-fehéreknek, hogy Davide Lanzafame visszatért, márpedig ha az olasznak éppen van kedve futballozni, fantasztikus dolgokra képes.

Budapesten az elmúlt években nem sok babér termett bajnoki találkozókon a fehérváriaknak, de az is tény, hogy viszonylag friss emlékük lehet arról, milyen érzés nyerni a Groupamában, hiszen március közepén a kupában éppen a Fradit búcsúztatták kettős győzelemmel.

Egy dolgot biztosra vehetünk, kőkemény, durva meccs lesz, a piros lap is igen valószínű. A fehérváriak már a Loki elleni kupameccsen sem mentek a szomszédba egy kis durvaságért, és egy hazai pályán, várhatóan óvatos célfutballt játszó, játékot tördelő Fradi ellen sem lesz könnyű dolga a játékvezetőnek. Szélsőséges esetben még arra is mernék tippelni, hogy több piros lap lesz, mint gól.

Tipp: 2.5 gól alatt @ 2.00    

unibet

Tomihmv

Ahogy fentebb is elhangzott mindkét fél pazar formában várja a találkozót, azonban hozzá kell tenni, hogy idén a két együttes négyszer találkozott, amelyből háromszor a Vidi nyert, a negyedik meccs pedig döntetlenre végződött, vagyis a Ferencváros egyszer sem tudta még legyőzni a címvédőt.

Ennek ellenére a bukmékereknél toronymagas favorit az FTC, amely csapat sikerében szerintem nincs érték, főleg, hogy kisebb belviszályok is vannak a keretben, igaz, épp a héten tért vissza kényszer száműzetéséből Lanzafame.

Feszült meccset várok, sok szabálytalansággal, vagyis vélhetően kevés gól születhet majd, de ugye idén eddig négyből háromszor over volt, és az MK-visszavágón is csak nüanszok hiányoztak ehhez. Személy szerint én inkább az X2-re voksolnék, ami közel ugyanúgy fizet, mint a hazai siker, mégis ugye három kimenetelből kettőt fogok, és idén rendre ült ez a tipp.

Tipp: Vidi vagy döntetlen @ 1.85    

[2808980] 2019-04-20 19:30:00 Ferencváros - MOL Vidi FCx;

 

Ti mire fogadnátok a Ferencváros-Vidi rangadón?

 

megosztom