Spanyol foci

Négyszerezős tipp a La Liga szombati rangadójára

  • ivan
megosztom

A BL-elődöntő miatt minél előbb le kéne tudni a bajnokságot a Barcának, így hazai pályán nem számítunk botlásra Messiéktől.

Nagy múltú rangadót rendeznek szombaton a La Liga 33. fordulójában, a Barcelona vendége a Real Sociedad lesz. A baszkok nincsenek valami nagy formában, ezzel szemben a Barca újabb önbizalomnövelő meccsen van a túl a Manchester United ellenében.

1X2    
Barcelona Döntetlen Real Sociedad
1.22 6.50 13.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A bukik szerint országos egyes a találkozó, ami a fenti sorok ismeretében nem is meglepetés. A Barcelona magabiztosan vezeti a tabellát, a Bajnokok Ligájában pedig remek teljesítménnyel bejutott a legjobb négy közé. Mivel ezúttal nem kell utaznia a csapatnak és minden ász egészséges, ezért a legjobbjaival operáló hazai csapatra számolhatunk. A Sociedadnak sokkal több a kérdőjel, mivel 5-6 játékos is küszködött sérülésekkel az elmúlt időszakban.

Sokkoló eredménysor a Nou Campban

Ahogy a képen is látható, bizony a Nou Campban megrendezett meccsek eléggé egyoldalúra sikeredtek az elmúlt időszakban. Ha pusztán a statisztikát vennénk alapul, kevés tutibb meccset találhatnánk a hétvégi menüből, de mint tudjuk, a számok még nem jelentenek mindent.

 

Mire érdemes fogadni?

Ezzel együtt nem nagyon találunk olyan tényezőt, ami a Barca botlását vetítené előre. Messi olyan formában futballozik, hogy nem nagyon van csapat, amely most meg tudná állítani, a gárda hazai pályán pedig egészen brutális szezont produkál. A Manchester United elleni győzelemmel megvan az áprilisi fő feladat is, a hangulat tehát közel tökéletes lehet az öltözőben.

Bár a Huesca ellen a legutóbbi fordulóban Valverde egy B-csapatot küldött ki a pályára, most nem erre számítunk. Mivel nem kellett utazni, ezért mindenki ott lesz a keretben, ráadásul a Barcelona számára most az lehet a legfontosabb, hogy minél előbb letudja a bajnokságot.

Ezzel a meccsel együtt még 18 pont szerezhető a ligában és a katalánok előnye 9 pont az Atléticóval szemben.

Vagyis ideális esetben még az is előfordulhat, hogy a Liverpool elleni BL-elődöntő előtt hivatalos lesz az aranyérem, ennél ideálisabb forgatókönyvet pedig nehezen képzelhetne el Valverde mester.

 

Nagyon hazainak néz tehát ki ez a meccs, viszont a katalánokra azért nem jellemző, hogy kitömnék a vendégcsapatokat.

A bukik +/-2 gólon húzták meg az ázsiai hendikepet, vagyis a favorit oldalról csak 3 vagy annál nagyobb arányú győzelemmel nyernénk, míg az underdog oldalról maximum egygólos zakó férne bele a zöldüléshez. Ezt a hendit inkább élőben lesz érdemes piszkálni.

Szerintünk egy Messi-gól megint benne van a pakliban, így egy fogadáskészítős megoldásba jó oddsnövelő lehet meglövetni az argentint - például a sima hazaival egy 1.53-as szorzót tudunk fabrikálni.

A rizikósabb játékosoknak viszont egy 4.33-as szorzót ajánlunk, ami arra vonatkozik, hogy a Barcelona pontosan két gól különbséggel nyer.

 

  • Fogadáskészítő: Messi lő gólt + Barcelona nyer@1.53    
     
  • Pontkülönbség - Barcelona kettővel nyer@4.33    

 

Ti fogadnátok erre a meccsre?

 

 

 

 

 

[2844903] 2019-04-20 20:45:00 Barcelona - Real Sociedadx;
megosztom