Bundesliga

A száguldó Hoffenheim a Schalkét is eltapossa?

  • gb1
megosztom

Szalaiék elgázolták a vergődő Herthát és szerintünk a gyengélkedő Schalke sem jelent majd nekik akadályt.

Sajnos mostanság nem Szalai a húzóember. fotó: archív

Szokatlan, a német bajnokságtól idegen időpontban, azaz szombat este 20:30-kor rendezik a Schalke-Hoffenheim találkozót. A bukmékerek oddsszabása alapján Szalaiék a mérkőzés esélyesei, vizsgáljuk meg, hogy reális-e ez.

1X2    
Schalke Döntetlen Hoffenheim
3.60 4.00 1.90
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A szebb napokat is látott Királykékek pocsék szezonját már több ízben is kielemeztük és a helyzet csak nem akar javulni. Tedesco kirúgása és Huub Stevens kinevezése óta is ugyanolyan ötlettelen, labilis játékot játszanak - legutóbb a tabella utolsó előtti helyén kullogó Nürnberggel nem bírtak, sőt még örülhettek, hogy egyáltalán ponttal távoztak a Der Club otthonából. A játéknapot hat ponttal a play-off helyen álló Stuttgart fölött kezdték, tehát öt fordulóval a vége előtt még mindig ott lebeghet előttük a kiesés réme.

A Hoffenheim 29 kör alatt kétszer annyi gólt szerzett (60), mint a Schalke (30)!

Míg a Schalke az utóbbi öt meccséből csak egyet nyert meg Stevens irányításával, szombati ellenfele szép ütemben termeli az egységeket. A Hoffenheim az utóbbi lehetséges 15 pontból 13-at gyűjtött be és ihletett formában rúgja a bőrt Nagelsmann búcsúmeccse felé közeledve - a fiatal tréner nyártól a Lipcsét irányítja majd. Az előző héten beverték az utolsó szöget Dárdai koporsójába, de itt biztosan nem állnak még meg, hiszen tavaly hasonló hajrával érték el a top négyet, miért ne ismételhetnék ezt meg idén is?

[2803958] 2019-04-20 20:30:00 Schalke 04 - Hoffenheimx
[2803958] 2019-04-20 20:30:00 Schalke 04 - Hoffenheimx;5

A sinsheimi brigád tehát nem véletlenül favoritja a meccsnek, de ha megnézzük az idegenbeli mutatójukat, akkor kissé árnyaltabb lesz a kép. A 14 Rhein-Neckar Arenától távol lejátszott találkozójukból ugyanis csak ötször hagyták el győztesen a gyepet, bár mindössze háromszor kaptak ki. A Nagelsmann-társulat amúgy is élen jár a döntetlenek számát nézve (11), ezért inkább bebiztosítjuk a vendég sikert, hiszen gólokkal kiegészítve így is tisztességes szorzót kapunk.

Ezúttal azonban nem az overre, hanem az underre utazunk, hiszen a Schalke az utóbbi 900 percben mindössze három mezőnytalálatot szerzett (+ hármat rögzített szituációból) és Stevens-re amúgy is a védekező felfogás jellemző, tehát a gólzápor nem túl valószínű.

 

  • Döntetlen vagy Hoffenheim + 5 gól alatt    

 

[2803958] 2019-04-20 20:30:00 Schalke 04 - Hoffenheimx;
megosztom