Tenisz

Két speckó tippet néztünk ki Nadal meccsére

  • Cesc18
megosztom

Nem ígér túl sok izgalmat a mallorcai salakkirály Guido Pella elleni negyeddöntője sem.

Pénteken a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Monacóban. A tegnapi játéknap nem szűkölködött meglepetésekben, miután Dominik Thiemtől és Alexander Zverevtől is elbúcsúztunk. Így azért lényegesen könnyebb út vár a döntőig a két topfavoritra, Rafa Nadalra és Novak Djokovicsra. Előbbi a nyolc között Guido Pellával találkozik, míg utóbbi a 10. kiemelt Daniil Medvedevvel. 

Fogadás a továbbjutóra    
Guido Pella Rafael Nadal
15.00 1.03

Nadal nyeretésével ismételten csak aprópénzt nyerhetünk, de akad egy-két olyan piac, ami viszonylag kis rizikózással korrekt profitot hozhat a konyhára. 

Ugyan a mallorcai salakkirály teste egy időzített bomba, de az első két meccse alapján az jól látszik, hogy egészségesen idén tavasszal is játszi könnyedséggel oldja majd meg a kötelező feladatokat. 

Papíron Roberto Bauista-Agut és Grigor Dimitrov sem egy könnyű ellenfél, ám a spanyol előbbinek mindössze kettő, utóbbinak pedig öt játékot engedett. Dimitrovtól az első szettben jött néhány extra, így valamelyest közel tudott kerülni Nadalhoz, a második szettben viszont már minden a papírforma szerint alakult.

Pellától már az is komoly fegyvertény, hogy eljutott a negyeddöntőig, hiszen Mastersen erre korábban még soha nem volt képes. Élete szezonját futja az argentin, már a dél-amerikai salakos tornákon is nagyon éles volt és sorra szállította a jó eredményeket. Hiába azonban a csúcsforma, így sem biztos, hogy néhány játéknál többre lesz jó Rafa ellen. 

Egyrészről nincs igazán komoly fegyvere, amivel zavarba hozhatná a spanyolt, másrészről három döntő szettes meccs van a lábában. A saját esélyeit egyébként így látja az argentin:

Tökéletesen kell játszanom, hogy esélyem legyen. Remélem sikerül a legjobb teniszem a pályára tenni, mert nagyon jól érzem magam, tele vagyok önbizalommal.

Ami a legutóbbi egymás elleni meccsüket illeti, tavaly a Roland Garros második körében találkoztak és akkor Nadal nem sokat vacakolt, 6-2, 6-1, 6-1-gyel ment tovább. Nem vennénk mérget arra, hogy a mostani meccsük sokkal izgalmasabb lesz. 

Fogadás szempontjából két tippben gondolkozunk. Nadal salakos meccseire jellemző, hogy már az első szettben nagy nyomás alá helyezi az ellenfeleit, valószínűleg nem lesz ez másképp most sem. Pellának első Masters negyeddöntőjében a világ legjobb salakjátékosa ellen nem lesz könnyű tartania a lépést.

Így a két tippünk, hogy Pellának rögtön az első adogatójátékában bréklabdát kell hárítania, illetve az első szettet Nadal 6-0, 6-1 vagy 6-2-re nyeri. Pella egyébként Cecchinato és Ciilic ellen is bukta az első szervajátékát. 

 

  • Játékos első adogatójátéka - breaklabdát kell hárítania - Pella igen @ 1.57    
  • Első szett pontos eredmény csoport - Nadal 6-0, 6-1, 6-2 @ 1.83    
bet365

 

megosztom