Bundesliga

1.48-ért fogadunk a megtáltosodott Bayern ellen

  • gb1
megosztom

A müncheniek sorsa a saját kezükben van, de az idén még veretlen Werder nem fogja olcsón adni a bőrét.

Várhatóan a meccs két főszereplője: Lewandowski és Kruse. fotó: Bundesliga

A pénteki játéknap ezúttal kimaradt a német élvonalban, így a 30. játéknapot a szombat kora délutáni találkozók nyitják. Ezúttal a Werder Bremen müncheni vizitjére vetünk egy pillantást. 

1X2    
Bayern München Döntetlen Werder Bremen
1.16 7.50 15.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A Dortmund utáni bajnokin remekül tartotta a formáját a német rekordbajnok és az újonc Fortunát 4-1-re verte idegenben. A rivaldafényt ezúttal nem a góllövőlistát vezető Lewandowski vitte, hanem az ifjú francia, Kingsley Coman, aki duplázni tudott. Lewa amúgy nem panaszkodhat, hiszen idén már 21-nél tart és ami még szembetűnő, hogy a Werder Bremen ellen az eddigi 14 pályára lépésén 14-et bombázott a hálójukba.

A +49-es gólkülönbség, amit jelenleg a Kovac-legénység birtokol lényegesen jobb, mint a Dortmundé, így már egy esetleges pontegyenlőségtől sem kell tartaniuk a végelszámolásnál. A pár éve csúcson lévő Bayernt idéző teljesítmények sorra jöttek mostanában, hiszen az utóbbi hetekben lejátszott 12 bajnokiból 8 alkalommal legalább hármat vágtak a Bőrnadrágosok. 

Az sem elhanyagolható mutató, hogy a Werder zsinórban 16 alkalommal maradt alul szombati ellenfelével szemben - sőt 20 Bundesliga meccs óta nem tudja legyűrni - legutóbb 2008-ban sikerült.

A Bréma megizzadt az előző körben a Freiburg ellen, de végül 2-1-re verte Sallai Roland csapatát. Florian Kohfeld komoly kis gépezetet épített, amely a PSG mellett továbbra is az egyetlen csapat, amely az összes bajnoki meccsén beköszönt. Ha csak ebből indulunk ki és nem feltételezzük, hogy a Bayern gól nélkül marad, akkor egy remekbe szabott @1.80-as oddsban bízhatunk, hiszen ennyit ad a BTTS.

A bukmékerek az over/undert ellenben hihetetlenül alacsonyra lőtték be, mivel a 2.5 fölötti gólszám csupán @1.25-öt fizetnek!

A felállásokat tekintve nagy meglepetésre nem számítunk - a Bayernnél továbbra is komoly verseny zajlik a kezdő kiharcolásáért és lehet, hogy például James Rodriguez ismét a padon kezd. A vendégeknél hasonló kezdő várható, mint a Freiburg ellen. Érdekesség, hogy az idényben 10 találatnál járó csapatkapitány, Kruse eddigi 14 Bajorok elleni meccséből 12-őt elbukott és csak egyszer tudott eredményes lenni.

[2803957] 2019-04-20 15:30:00 Bayern München - Werder Bremenx
[2803957] 2019-04-20 15:30:00 Bayern München - Werder Bremenx;5

A sok negatív statisztika ellenére a Werder szimpatizánsok joggal érezhetik, hogy eljött  a meglepetés ideje. Egyrészt idén még nem kaptak ki tétmeccsen, másrészt a forma alapján jelenleg bárkivel felvehetik a versenyt - a Bajorok ellen persze némi szerencsére is szükségük lesz.

Forma ide, forma oda, az esélyes toronymagasan a Bayern München, az @1.20-ról @1.14-re esett hazai szorzó azonban aligha tetszetős. Éppen ezért inkább a Werdert támogatjuk meg egy masszív ázsiai hendikeppel és ezzel a tippel csak akkor bukunk, ha Lewandowskiék négy góllal lesznek jobbak a Muzsikusoknál.

 

  • Ázsiai hendikep - Werder Bremen +3.00 @1.48    

 

[2803957] 2019-04-20 15:30:00 Bayern München - Werder Bremenx;
megosztom