Európa Liga

Duplázós tippek a Valencia - Villarreal visszavágóra

  • ivan
megosztom

Bár a játék képe alapján egál volt az odavágó, a Valencia mégis kétgólos előnyből várhatja a visszavágót.

Villarreal - Valencia, 90. perc 1-1, végeredmény 1-3 - avagy óriási csalódást kellett átélnie a Villarreal szurkolóinak a múlt héten, miután a vendégek a rendes játékidő leteltével szerzett két góljukkal tulajdonképpen eldöntötték a továbbjutás kérdését.

Az El Madrigalban aratott kétgólos győzelem és az idegenben szerzett három gól után nem csodálkozhatunk azon, hogy a Valencia továbbjutására 1.015-ös szorzót kínálnak a bukik.

1X2 
Valencia Döntetlen Villarreal
1.80 3.80 4.75
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Háromesélyben azért már más a helyzet, bár a Valencia ezen a piacon is jóval esélyesebb, hiszen 1.80 körül pakolhatjuk a Denevéreket.

Ahogy a múlt heti odavágó előtt is kiemeltük, a Villarreal számára jelenleg az Európa Liga nem tud prioritás lenni, hiszen a Sárga Tengeralattjáró a bennmaradásért harcol a La Ligában. Hat fordulóval a vége előtt még 7 csapatnak van reális esélye búcsúzni az élvonaltól, így a vendégek számára ez a meccs maximum a gyakorlást szolgálhatja.

Már csak azért is, mert Calleja Revilla mesternek bizony jó pár sérült játékosa van, vagyis tovább kockáztatni teljesen felesleges volna.

Soriano, Miguelón, Bonera mellett az eltiltott Álvaro Gonzalez, Manu Trigueros sem harcképes, míg Fuego és Jaume Costa nincs 100 százalékos állapotban, bár az orvosi stábtól megkapták a zöld jelzést a játékra.

bet365

Mire érdemes fogadni?

Tekintve, hogy a Valencia játszik otthon és a keret szinte valamennyi tagja hadra fogható, nem igazán látjuk az esélyt arra, hogy ezt a meccset a Villarreal megnyerje. A sárgák szezonbeli 23 idegenbeli meccsükből összesen hatot tudtak megnyerni, de a keret jelenlegi állapotát és persze a bajnoki fókuszt is figyelembe véve, szerintünk ez a szám nem most fog emelkedni.

A Valencia számára a cél egyértelmű, ennek érdekében pedig nem igazán kell kockázatot vállalnia. Az első meccs előtt nagyon underre állt a találkozó és majdnem az is lett, ám ahogy akkor, úgy most is nagyon határesetnek gondoljuk a gólszámos fogadásokat. Viszont a 2 vagy 3 gólos végeredmény szerintünk kereken kettes szorzóért egész pofás, mint ahogy a második játékrészben esedékes több találat is.

 

  • Mérkőzés gólszáma 2 vagy 3 gól@2.00

 

  • Legmagasabb számú félidő - második@2.00

 

Ti mire fogadnátok a spanyol rangadón?

 

 

 

 

[3010114] 2019-04-18 21:00:00 Valencia - Villarrealx;
megosztom