Európa Liga

Aránytalanul lebecsülik az Arsenalt - jöhet a kontra?

  • varin
megosztom

Jól fizet a londoni siker Olaszországban, de gólparádét is várhatunk az első meccsel ellentétben.

1X2    
Napoli Döntetlen Arsenal
1.68 4.20 4.65

Kétgólos hátrányból várja az olaszországi visszavágót a Napoli az Arsenal ellen, vagyis a továbbjutáshoz nem kis bravúr kellene Carlo Ancelotti fiaitól. A londoni 90 percet egyértelműen dominálni tudta Unai Emery csapata, ám Olaszországban várhatóan igen nagy nyomás alá helyezik majd Leno kapuját Milikék.

Az apró helyzeti előny is az olaszok sikerét valószínűsíti, hiszen amíg a Napoli vasárnap játszott egy teljesen tét nélküli meccset a Chievo ellen, addig az Arsenalnak muszáj volt győznie hétfő este a Watford pályáján, hogy továbbra is a negyedik pozícióban maradjon. Ha szűkösen, több kapitális hibának köszönhetően is, de sikerült begyűjteniük a londoniaknak a három pontot, ám ezt követően még Itáliába is el kellett repülniük, így a frissesség mindenképpen a hazai oldalon van jelen. Ám talán éppen ez a faktor a vendégek mellett is lehet érv, hiszen a nápolyi gárda hetek óta nem játszik igazán fontos, tétmeccsnek nevezhető 90 perceket, míg az Ágyúsoknál minden pont kincset ér.

[3010112] 2019-04-18 21:00:00 SSC Napoli - Arsenalx

Ami a kezdőket illeti, a Napoli 4-4-2-jében Insigne és Milik lehet az ék, míg a védelem jobbján ezúttal Malciut kezdhet, a londoniaknál pedig 3-4-2-1 lehet a felállás, a kezdőben az első meccsen remekül játszó Ramsey-vel és ékben Lacazette-tel.

"Úgy vélem, ha sikerül egyszer betalálnánk, elzárhatjuk a párharcot. Jó eredményt értünk el hazai pályán, de ne felejtsük el, hogy a Napoli a BL-ben a Liverpool és a PSG bajszát is megráncigálta, így ha nem állunk készen a találkozóra, legyőznek minket. 

Hétvégén fontos meccs vár ránk, hisze mi a Palace-t fogadjuk, míg a vetélytársaink közül a Tottenham és a MU is rangadót játszik.

Természetesen jó lenne megnyerni az EL-t, de egyértelműen a Premier League első négy helye a prioritás.

- nyilatkozta elég egyértelműen meghatározva a célokat Granit Xhaka.

A svájci válogatott játékossal mi is egyetértünk, a fő célja az Arsenalnak a párharc mihamarabbi lezárása lehet, egyetlen góllal.

Sem a BTS, sem az over nem fizet különösebben jó pénzt, ha viszont a gólokat az x2-vel kombináljuk, már más a helyzet. Szerintünk az Arsenal kontrajátéka több gólt is eredményez majd, és az sem lehetetlen, hogy kettős győzelemmel ütik ki Ancelotti csapatát.

hatharom.com
Fogadásépítő: x2 + Mindkét csapat szerez gólt
Unibet @3.00
[3010112] 2019-04-18 21:00:00 SSC Napoli - Arsenalx;
megosztom