Darts

Három dupla esélyes fogadással támadunk - tippötletek a 12. fordulóra

megosztom

Csütörtökön Cardiffban folytatódnak a Premier League darts küzdelmei.

Az Unibet TV-n mobilról és táblagépről is nézhetőek a mérkőzések. Ha most regisztrálsz, az iroda 20.000 HUF kezdő bónuszt ad. További részletek.

Fokozódnak az izgalmak a Premier League-ben, csütörtökön a 12. fordulóval folytatódik a küzdelem a rájátszásért. A világ legjobbjai ezúttal Cardiffban mérik össze tudásukat, terítéken pedig ezúttal is négy mérkőzés lesz.

Premier League, 12. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Mensur Suljovic-Daryl Gurney 2.60 4.50 2.20
21:00 Rob Cross-Michael van Gerwen 4.33 5.50 1.55
21:50 Michael Smith-Gerwyn Price 2.25 4.60 2.50
22:30 Peter Wright-James Wade 2.40 4.50 2.35

Az est Mensur Suljovic és Daryl Gurney ütközetével veszi kezdetét. Ez a párharc a rájátszás szempontjából mindkét játékos számára kulcsfontosságú, hiszen úgy érkeztek Walesbe, hogy egyaránt 12-12 ponttal állnak. Az északír nagyon fogadkozik, nem szeretne úgy járni, mint tavaly, amikor az ötödik hellyel lemaradt a londoni nagydöntőről. 

Ha sikerül nyernem Cardiffban, akkor harcban maradok a rájátszásért. Ott akarok lenni az O2-ben. 

Ami a formákat illeti, Gurney jobb passzban van az elmúlt néhány hétben. Suljovic játéka legutóbb Liverpoolban is borzasztó szenvedős volt, már 90-es átlagot sem tudott dobni. A Premier League keretén belül kétszer találkoztak eddig és mindkétszer Gurney 7-3-ra nyert. 

Mindent egybevetve, ez a meccs inkább Gurneynek áll és 1.50-ért egész biztonsági tippnek tűnik, hogy nem kap ki. 

Az osztrák-északír csata után a játéknap rangadójára kerül sor, vagyis az éllovas Rob Cross és az üldöző Michael van Gerwen lép tábla elé. A két világbajnok mérkőzésével már tegnap elkezdtünk foglalkozni, hiszen olyan formát mutatnak a Premier League-ben, hogy akár egy 9 nyilassal is megfűszerezhetik a cardiffi estét. 

Az összecsapásuk legnagyobb kérdése, hogy az idén újra bombaformában dobó Cross képes-e Van Gerwen ellen is a legjobbját nyújtani. Például Dublinban, a harmadik forduló keretén belül elég gyenge játékkal rukkolt elő a holland ellen. Persze inkább az olyan adok-kapok szokott jellemző lenni a párharcukra, mint amit szűk egy hónapja a European Darts Open döntőjében mutattak. 

Van Gerwen a presztízsmeccseken ritkán tesz gyenge játékot a színpadra, az utóbbi időben különösen Cross ellen nagyon motivált és éles. 

Az egymás elleni mérlegük 13-3 a holland javára, a PL-en belül pedig 4-0.

Ez a meccs most Van Gerwennek sem lesz annyira kényelmes, hiszen ha kikap, akkor onnantól nem a saját kezében lesz, hogy megtudja-e nyerni zsinórban hetedszer is az alapszakaszt. 

A presztízs mellett tehát tétje is van bőven ennek a derbinek, annak ellenére, hogy a rájátszás szinte biztosan meglesz mindkét fél számára. 

Fogadás szempontjából tetszetős az 1X, mert a jelenlegi Cross aligha ennyire esélytelen (2.35) egy pontra, még ha ez korábban nem is jött össze neki Van Gerwen ellen. 

A csúcsrangadó után a hazai kedvenc Gerwyn Price-t szólítják majd a színpadra, ellenfele pedig a világbajnoki finalista Michael Smith lesz. Utóbbi a tabella utolsó helyéről várja ezt a fordulót és gyakorlatilag az életben maradásért játszik. Price viszont jelenleg rájátszásért érő helyen áll, igaz, csak a jobb legarányának köszönhetően. 

A walesinek felemelő érzés lesz a hazai publikum előtt játszani, hiszen gyakorlatilag az összes fordulóban a szurkolók nagyobb része ellene van. 

Lehet, hogy néhányan most is kifütyülnek, de azt hiszem a tömeg nagy része mellettem áll majd. Jól megy a játék és magabiztosabb vagyok, mint valaha. Igazán szeretnék a legjobb négy közé jutni. 

Valószínűleg Smith sem tett még le erről, aki az utóbbi hetekben valamelyest tudott emelni a játéka színvonalán. Egyrészről játszott két Players Championship-döntőt, másrészről az előző három PL-meccsén 100 feletti pontot átlagolt. Nagy hiba lenne tehát leírni az egyre inkább javuló angolt. 

Az est zárómeccsén Peter Wright és James Wade játékát csodálhatjuk majd meg. Wright hasonló cipőben jár, mint Smith, annyi különbséggel, hogy nála biztató jeleket sem nagyon látni. Wade viszont parádés formának örvend, az elmúlt két hétvégén három Players Championship versenyt nyert meg, méghozzá zseniális játékkal. 

Wade hihetetlenül magabiztosan és jó formában dob, nehéz elképzelni, hogy a szenvedő skót ellen pont nélkül maradjon. 

hatharom.com
Mensur Suljovic-Daryl Gurney Gurney vagy döntetlen 1.50 @   
Rob Cross-Michael van Gerwen Cross vagy döntetlen 2.35 @    
Peter Wright-James Wade Wade vagy döntetlen 1.57 @   
unibet

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet-re!

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. április 17., Szerda 14:23

  PDC Premier League 1 | Mensur Suljovic-Daryl Gurney

  2019. április 18., Csütörtök 20:00
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Kétesély
  • Tipp:Daryl Gurney nyer
  • Odds:1.91
  • Eddig éri meg:1.8
  • Tét:4
  • INDOKLÁS:

   Suljovic az elmúlt néhány fordulóban elég pocsék formát mutatott, Gurney játéka viszont rendben van. Az osztrák lassú stílusa nem szokta zavarni az északírt, tehát nálam nem kérdés, hogy ezt a meccset V-be kell húzni - döntetlen esetén a tét visszajár.

  • Eredmény:

   8-5

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. április 17., Szerda 14:25

  PDC Premier League 1 | Peter Wright-James Wade

  2019. április 18., Csütörtök 22:30
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Kétesély
  • Tipp:James Wade nyer
  • Odds:1.90
  • Eddig éri meg:1.75
  • Tét:5
  • INDOKLÁS:

   Nem gondolom, hogy ezen a meccsen a bukiknak 50-50-re kellett volna belőniük az esélyeket. Wade parádés szezont fut, két PC verseny megnyerésével hangolt. Vele szemben Wright egész szezonban szenved és nem is jönnek az eredmények számára. Wade sokkal magabiztosabb és nagyobb önbizalommal játszik, nálam egyértelmű favoritja ennek a meccsnek.

  • Eredmény:

   2-8

  • kimenetel
   Nyereség
  • 4.50
megosztom