Tenisz

Ezen a meccsen borzasztóan árazták be az esélyeket - könnyű profit kinézőben?

 • Cesc18
megosztom

A Monte Carlo Masters csütörtöki játéknapján Pierre-Hugues Herbert és Borna Coric nyolcaddöntőjével nyernénk.

Szerdán kialakultak a nyolcaddöntős párosítások Monacóban, a mai napon pedig ezek lejátszásra is kerülnek. Fogadás szempontjából minket leginkább Pierre-Hugues Herbert és a 9. kiemelt Borna Coric mérkőzése hoz lázba, ugyanis véleményünk szerint az oddsmesterek elég rosszul árazták be az esélyeket. 

Fogadás a továbbjutóra    
Pierre-Hugues Herbert Borna Coric
2.75 1.44

Mint látható, a tavalyi döntőst búcsúztató Herbertre közel háromszoros pénzt fizetnek egy olyan játékos ellen, aki az első két meccsén több, mint 6 órát (!) töltött a pályán. Teljesen abszurd, hogy ilyen szinten favorizálják a horvátot. 

Coric vasárnap - kedd leosztásban lépett pályára és mindkét eddigi ellenfelével borzasztóan megszenvedett.

Hubert Hurkacz ellen 2 óra 45 perc játékra volt szüksége a továbbjutáshoz, míg Jaume Munar ellen ennél is többre, 3 óra 26 percre. 

Persze gyorsan tegyük hozzá, hogy mind a lengyel, mind pedig a spanyol rettentően nehéz ellenfélnek számít, tehát nem Coric teljesítményét szeretnénk lehúzni, csupán a tényeket közöljük, hogy ennyi időt töltött a pályán.

Herbert viszont a vártnál simábban vette az akadályokat. Fernando Verdasco kétszettes kiütése még csak-csak papírforma volt, Kei Nisikori ellen viszont abszolút a bravúr kategória, hogy 2-0-ra tudott nyerni, még ha a japán mostanság nem is játszik élete formájában. 

Ráérzett a francia a játékra Monte-Carlóban, és hát a gallok közül egyedül már csak ő van versenyben. Közel sem biztos azonban, hogy a nyolcaddöntő jelenti a végállomást számára, hiszen Coric egyértelműen fogható ellenfél. 

A horvátnak hiába volt egy-egy pihenőnapja a kőkemény meccsei után, ezek mind fizikálisan, mind mentálisan olyan megterhelő küzdelmek voltak, amik aligha múlnak el nyom nélkül. 

Coric ráadásul egész szezonban küszködik a stabilitással, képtelen szettveszteség nélküli győzelmeket aratni. 

Az Australian Open óta lejátszott mind a 12 mérkőzésén nyert legalább egy szettet az ellenfele.

Minden sorozat megszakad egyszer, de minket meglepne, ha éppen jelen körülmények között most tudna 2-0-ra nyerni.

Fogadás szempontjából természetesen adja magát a Herbert-szett, amire 1.75 körüli oddsot kapunk. Közel ugyanennyiért viszont a bet365-nél tehetjük azt, hogy a francia legalább 12 játékot nyer. Ebben az esetben még szettet sem kell fognia, úgyis zöldülhet. 

Pierre-Hugues Herbert - Borna Coric
Játékos összesített játékai - Herbert 11.5 felett
1.72 @    
Fogadási határidő: 15:30
bet365
 • Pro
  MoneyMaker
  2019. április 18., Csütörtök 08:33

  ATP | Pierre-Hugues Herbert-Borna Coric

  2019. április 18., Csütörtök 15:30
  • Ország:Monaco
  • Fogadás típusa:Játékos speciális
  • Tipp:Player Total Games: Herbert Over 11.5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.72
  • Eddig éri meg:1.6
  • Tét:5
  • INDOKLÁS:

   Coric pokolian megszenvedett az első két meccsén, Hurkacz ellen 2 óra 45 percet, míg Munar ellen 3 óra 26-ot töltött a pályán. Ugyan mindkettő után volt 1-1 pihenőnapja, de ez akkor is éreztetheti hatását. Nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is kimerítő meccsek voltak ezek. PHH viszont két 2-0-s győzelmen van túl, ami elég nagy dolog annak fényében, hogy az előző körben a tavalyi döntős Nisikorival meccselt. Elkapta most a fonalat a francia, Coric pedig képtelen sima meccset játszani, ahogyan Munar ellen említettem, az AO óta az összes meccsén bukott legalább 1 szettet - ez 12 meccset jelent. Ennél a tippnél az sem feltétlenül kell, 6-7, 6-7-tel is zöldül.

  • Eredmény:

   0-2

megosztom