Európa Liga

Ismét underrel kaszálnánk a Chelsea meccsén

  • Tomihmv
megosztom

Az előnyben lévő londoniak vélhetően nem igazán pörögnek fel hazai pályán a Slavia ellen.

Hazard könnyen lehet, hogy szóhoz sem jut a visszavágón. - Fotó: Twitter

A papírformának megfelelően az odavágón előnyt harcolt ki a Chelsea, még úgy is, hogy voltaképp "B" csapattal állt fel a Slavia otthonában. A visszavágó ennek tekintetében félig-meddig formalitás lesz, de borítékolható, hogy a londoniak nem szakítják szét az istrángot.

1x2     
Chelsea Döntetlen Slavia Prague
1.33 5.50 11.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Ez egyrészt a hétvégi vereségüknek köszönhető, hiszen a liverpooli 2-0-s zakójuk azt jelenti, hogy lecsúsztak a Bajnokok Ligája indulást érő pozíciókból a Premier League-ben. Ráadásul mindezt úgy, hogy eggyel több meccset játszottak, mint a Tottenham vagy az Arsenal, vagyis innentől kezdve nem a saját kezükben van a sorsuk a PL-ben. Egy ilyen eredmény után pedig mondanunk sem kell, hogy nagyon nehéz felpörögni.

Másrészt ugye, ha a B-csapattal sikerült nyerniük idegenben, akkor otthon sem veti be Sarri az A garnitúrát, még akkor sem, ha innentől kezdve ez a sorozat élvez prioritást a Chelsea életében, mivel vélhetően csak egy EL végső győzelemmel szerepelhetnek jövőre a BL-ben. Az olasz mester a legjobbjait mindössze akkor veti be csütörtökön, ha a továbbjutás veszélyben forogna, egyébként a fiatalok vagy azok kapnak lehetőséget, akik keveset játszottak idén.

bet365

Ami a vendégeket illeti, a csehektől már az is bravúr, hogy eljutottak idáig, így vélhetően arra törekednek majd, hogy minden percét kiélvezzék a Stamford Bridge-i szereplésüknek. Mindemellett még az lehet a céljuk, hogy minél kisebb különbségű vereséggel (mint a csoportkör során a Vidi), vagy egy bravúr iksszel "megússzák" londoni kirándulásukat.

Ugyanakkor borítékolható, hogy a Slavia a legjobbjait dobja harcba a visszavágón, így pedig az első meccshez hasonlóan egy szorosabb ütközet várható, természetesen Chelsea fölénnyel. Ám gólt még vélhetően így sem szerez a prágai csapat, mivel a Chelsea az utolsó 10 hazai összecsapásából hetet is lehozott kapott gól nélkül, és ugye a Slaviánál erősebb ellenfelekkel találkozott. 

Összességében tehát azon a véleményen vagyunk, hogy az odavágóhoz hasonlóan a második meccsen sem a gólok dominálnak, így 2,75-nél kevesebb gólra fogadunk (tippünk nulla, egy vagy két gól esetén nyerő, három gólnál a feltett tétünk fele visszajár a másik bukik, míg teljes vesztes csupán négy találattól felfelé lesz).

  • Kevesebb, mint 2,75 gól (ázsiai gólok) @ 1.83    
[3010118] 2019-04-18 21:00:00 Chelsea - Slavia Praguex;
megosztom