Európa Liga

Remek szorzót érne a Frankfurt továbbjutása, de vajon van visszaút?

  • gb1
megosztom

Az Eintracht 4-2-es hátrányba került a Benfica ellen, de az idegenben lőtt gólok még sokat érhetnek csütörtökön.

A Frankfurt drukkerek legnagyobb reménye a Benficától kölcsönben lévő Jovicban lehet. fotó: Twitter

A Bajnokok Ligájában már összeállt az elődöntők párosítása, csütörtökön pedig az Európa Liga negyeddöntőinek visszavágóit rendezik. A Sasok párharcán a németek továbbjutását jelenleg @3.00-as, a portugálokét pedig @1.36-os szorzón mérik.

1X2    
Frankfurt Döntetlen Benfica
1.83 4.00 4.33
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A Frankfurt-Benfica ugyan nem egy Barcelona-Manchester United, mégis a klub foci szerelmeseinek igazi csemegeként szolgálhat. A lisszaboni odavágón biztosak lehetünk benne, hogy a publikumban a legjobb csapatok játékosmegfigyelői is helyet foglaltak, hiszen a radar alatt futó két együttesből olyan tehetségek nőttek ki a mögöttünk álló hónapokban, mint Luka Jovic vagy Joao Felix.

A két ifjú titán közül a Cristiano Ronaldóhoz hasonlított Felix lopta el a show-t, aki mesterhármassal és egy gólpasszal vette ki a részét csapata diadalából, míg Jovic 'csupán' egyszer talált be. Ez minden bizonnyal extra tűzzel látja el a szerb-szenzációt, aki amúgy sem igen szenved motivációs hiányban.

Mindenesetre a Frankfurtnak igen kepeszteni kell majd, de mivel nem áll messze tőlük az agresszív támadó stílus, így aligha tekinthetjük lefutottnak a párharcot. A Benfica sem teheti meg, hogy beáll védekezni, hiszen nem kell messzire visszatekinteni, hogy ez lássuk ez a taktika milyen katasztrófába tud fulladni. Elég csak az Atlético Madridra gondolnunk, amely a Juventus ellen pontosan ezt játszotta és hát tudjuk mi lett a vége

Tudtad? Az Eintrachtnak különleges alkalom ez, hiszen a klub 120 éves története alatt ez csak az ötödik alkalom, hogy ilyen magasságban járnak. Utoljára 1995-ben a sztárokkal megpakolt Juventus ellen játszottak negyeddöntőt - akkor 1-1-es első meccs után idegenben 3-0-ra kaptak ki. Azt a csapatot a későbbi sikeredző, Jupp Heynckes vezette.

A felállások tekintetében hasonlóakra számíthatunk, mint az első meccsen, de a Frankfurt előnyére válhat, hogy egyik legjobbja, Sebastian Haller újra játékra jelentkezik. A 24 éves francia csatár idén 9 EL-meccsen ötöt, 27 Bundesliga találkozón pedig 14-et vágott és e mellé összesítve 12 asszisztot is kiosztott. A Benficánál az eltiltott Jonas lesz ismét hadra fogható, de még kérdéses, hogy kap-e lehetőséget.

[3010116] 2019-04-18 21:00:00 Eintracht Frankfurt - Benficax

Az első meccs eredménye tehát nem fest annyira fényesen, de azt se felejtsük, hogy a Frankfurt 70 percig emberhátrányban játszott. Adi Hütter fiai ugyan két meccset veszítettek zsinórban, de előtte 20 találkozó alatt buktak csak ennyi alkalommal és a közönség segítségével egyáltalán nem zárnánk ki az esélyét, hogy javukra fordítják a párharcot. Azért nem árt óvatosnak lenniük, hiszen a Benfica az utóbbi három meccsén egyaránt négyet vágott, így mindent egybevéve mi másra is fogadhatnánk, mint a gólokra.
 

  • Mindkét csapat betalál + 2.5 gól felett @1.83    

 

[3010116] 2019-04-18 21:00:00 Eintracht Frankfurt - Benficax;
megosztom