Olasz foci

Lapokra fogadunk a frusztrált rómaiak meccsén

  • varin
megosztom

Kell a pont az Udinesének Rómában, de a Sasok számára is létkérdés a győzelem. Ebből lesz a "lapgála"?

1X2    
Lazio Döntetlen Udinese
1.36 5.00 8.50
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Egyik kedvenc ellenfelével találkozik a Lazio csapata szerda este, Rómába a kiesés elől menekülő Udinese látogat. A fővárosiak formája pocsék, míg a zebramezesektől idegenben nemigen láthattunk idén jó eredményeket, így papíron kőkemény összecsapás és lap- valamint gólparádé is várható.

Simone Inzaghi fiai három meccs alatt 1 pontot gyűjtöttek, ami látva, hogy ellenfelük volt a SPAL, a Sassuolo, valamint hatpontos rangadót játszottak a Milan ellen, igencsak aggasztó. Sérültek terén sem áll valami fényesen a Lazio, hiszen Marusic (22/1), Radu (25/0), Luis Albert (24/3) és Correa (29/3) sem bevethető, így a védelem összetétel még kicsit kérdéses.

[2847304] 2019-04-17 19:00:00 Lazio - Udinesex;10

Nagyon kéne a siker a Sasoknak, hiszen a Milan ellen egy feszült rangadót veszítettek el, így a nyolcadik pozícióig estek vissza, ami már hat egységre van a BL-indulást jelentő negyedik helytől. Habár egy sikerrel előzhetnének, a mostani Lazio nem az a csapat, amelyet jó szívvel nyeretnénk 1.36-os oddson.

Udinében most leginkább az Empoli idegenbeli pontszerzése miatt átkozódhatnak, hiszen a kék-fehérek úgy 0-0-ztak Bergamóban, hogy az Atalantának 30-nál is több lövése volt. Habár hétvégén egy könnyedén nyerhető mérkőzés vár a Friuliban az Udinesére - ahogy arról beharangozónkban is írtunk bővebben -, egy olyan bravúrpont, amelyet Andreazzoliék szereztek egy másik BL-aspiráns otthonában, nekik is jól jönne. Igor Tudor mesternek Bram Nuytink lesz fontosabb hiányzója, őt De Maio pótolja majd a védelemben.

Az, hogy az Udinese egy pontért megy, aligha titok, az x is remek eredmény lenne számukra az ellen a Lazio ellen, amelyet utoljára 2014-ben tudtak megverni - azóta hét római siker és egy remi a mérleg.

A mérkőzés játékvezetője az a Giampaolo Calvarese lesz, aki a legutóbbi genovai derbin szép laporgiát hozott össze, de például az Inter-SPAL meccsen is 8 lapot osztott ki.

Ősszel 8 lapot hozott a találkozó, ráadásul Rómában most aligha békés a hangulat.

Mindezek szellemében mi teljesen nyugodt szívvel voksolunk ezúttal is a lapokra, véleményünk szerint Calvarese spori sípja rendesen megszalad majd, amikor a figyelmeztetésekről van szó.

hatharom.com
4.5 lap felett
bet365 @1.80
[2847304] 2019-04-17 19:00:00 Lazio - Udinesex;
megosztom