Darts

Jön az a meccs, ami meghozhatja a várva várt 9 nyilast

megosztom

Csütörtök este Cardiffban feszül egymásnak a Premier League két versenyben maradt világbajnoka, Rob Cross és Michael van Gerwen. Garantált a varázslat.

2017. április 14.

Ekkor láthattunk legutóbb tökéletes leget a Premier League-ben. Ez a 9 nyilas Adrian Lewis nevéhez fűződik, aki Liverpoolban Raymond van Barneveld ellen dobta.

Azóta szűk két esztendő telt el és nagyjából 150 mérkőzés ment le úgy, hogy valaki a lehető legkevesebb dobással abszolválta volna az 501 pontot.

Szóval most már nagyon megérdemelnék a darts szerelmesei, hogy valaki előhúzzon a tarsolyából egy 9 nyilas leget. 

Az előttünk álló csütörtök éppen ideális lenne arra, hogy megszakadjon ez a hosszú idő óta tartó 9 nyilas nélküli időszak a Premier League-ben, Cardiffban ugyanis a tabella első két helyezettje, a mezőny két világbajnoka, Rob Cross és Michael van Gerwen néz farkasszemet egymással. 

Csatlakozz Magyarország legnagyobb dartsos közösségéhez, a PDC Hungarian Fan Club Facebook-csoportjához és böngéssz a legrészletesebb statisztikák között.

Ők ketten kiemelkednek az idei mezőnyből, 11 fordulót követően csak nekik áll 100 felett a tornaátlaguk, illetve a 43% feletti kiszálló hatékonyságuk is kalapemelést érdemel. Mostanra némileg sikerült is már elszakadniuk a mezőnytől, ugyanis a harmadik helyen tanyázó James Wade 4 pontra követi őket. Tehát biztos, hogy Cardiff után is ők maradnak az élen, kérdés, hogy milyen sorrendben. 

Cross-nak valamilyen szinten mumusa Van Gerwen, annak ellenére, hogy a 2018-as világbajnokság elődöntőjében le tudta győzni. Azóta viszont mind a négy Premier League-ütközetüket a holland nyerte, méghozzá rendre elég nagy különbséggel. 

A februári 7-2-jük mindenféleképpen meglepő volt, hiszen előzetesen arra lehetett számítani, hogy Cross kemény csatára kényszeríti a világelső riválisát. De nagyon nem így történt, az angol tudása alatt teljesített és így esélye sem volt labdába rúgni. 

Csak bízni tudunk benne, hogy Cross most sokkal összeszedettebb lesz, hiszen, ha mindketten jól dobnak, abból általában egy nagyon komoly adok-kapok alakul ki, amiben mindig benne van egy 9 nyilas. 

Hozott már az ő párharcuk tökéletes leget, méghozzá a rivalizálásuk kezdetén, a 2016-os UK Openen. 

Természetesen a legtöbb bukmékernél fogadhatunk arra, hogy lesz-e 9 nyilas. A Premier League-t szponzoráló partnerirodánk, az    nem kevesebb, mint 34-szeres pénzt fizet erre.
 

Fogadáshoz klikk a képre!


Egy ilyen meccsen, ekkora oddson ez megérhet egy kis pénzmagot. Mint ahogyan a 170-es kiszálló is, ami ugyancsak elég szép, 8.50-szeres pénzzel kecsegtet. 

Arra is van lehetőségünk, hogy a komplett fordulóra behúzzuk a 9 nyilast, erre azonban "csak" 11.00-es oddsot kapunk. De ebben is van ráció, hiszen a 9 nyilast rendre bevonzó James Wade ott van a mezőnyben, mint ahogyan az a Gerwyn Price is, aki az idei kiírás során 1 pontos dobásra volt a tökéletes legtől, most pedig Cardiffban hazai színpadon játszhat. 

Szerinted látunk csütörtökön tökéletes leget?

 

 

 

 


 

3 +1 ok, hogy az Unibetet válaszd darts-fogadáshoz:

  • hihetetlenül széles kínálat
  • az Unibet TV-n egy minimális befizetés után táblagépen és mobilon is élőben nézhetőek a meccsek
  • akár 20.000 HUF kezdő tőke első befizetés után 
  • + 3.000 HUF exkluzív ingyenes fogadás kizárólag a hatharom.com linkjén keresztül regisztrálóknak.

 

REGISZTRÁCIÓ  

Minden, amit az Unibet fogadóirodáról és a bónuszokról tudni érdemes

 

megosztom