Bajnokok Ligája

Így fogadják a Liverpool Bajnokok Ligája visszavágóját

megosztom

Szerdán is temérdek tipp érkezett a BL-meccsekre, mi pedig összeraktunk belőlük egy masszív kis szelvényt.

Szerdán este eldől, hogy az idei Bajnokok Ligája kiírásban melyik két csapat csatlakozhat az Ajax és a Barcelona mellé és mérheti majd össze tudását az elődöntőkben. A kényelmesebb helyzetben kétség kívül a Liverpool van, amely 2-0-s előnyből várja a Porto elleni visszavágót. 

1X2 
Porto Döntetlen Liverpool
3.90 3.50 2.05
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A Portónak muszáj lenne élesebben futballoznia, ha nem akar a tavalyihoz hasonló (5-0) összesítéssel kipottyanni a sorozatból, de ez aligha lesz egyszerű a hétről hétre pompás teljesítménnyel előrukkoló Vörösök ellen. Főleg, hogy Klopp fiai az utóbbi három meccsen nem kaptak gólt a portugáloktól, vajon ma megtörik ez a sorozat?

Ahogyan azt megszokhattátok, az ilyen kaliberű meccseken szeretjük megvizsgálni az olvasói véleményeket, most pedig pontosan így fogunk tenni. Érdekes, hogy háromesélyes viszonylatban nem igazán jutottak dűlőre a meccsre tippelők.

Noha a Porto győzelmét nagyjából kizárják (12%), a döntetlenre és a vendég győzelemre jelenleg azonos arányú voks érkezett (44%-44%)!

Az X2 tehát nagyjából készpénznek vehető ez alapján, ahogyan a gólok is - a két együttes előző találkozóinak ellenére 88% úgy gondolja, hogy a Porto és a Pool is feliratkozik majd szerdán az eredményjelzőre. Sőt, olvasóink többsége szerint nem állnak meg két találatnál a felek - 60% minimum 3 gólt vár a portugál-angol klubcsata visszavágóján.

Ezeket a tippeket az Unibet Fogadásépítő funkciójával szépen csokorba fogva egy elég életerős, bő hármas szorzóval kecsegtető szelvényt kapunk.

Kattints és fogadj az Unibeten!

Ti mit szóltok ehhez a tippsorhoz?
megosztom