Bajnokok Ligája

Value Juve-odds vagy amszterdami csoda? - tippek a Juventus-Ajaxra

  • varin
megosztom

90 perc után semmi sem dőlt el a felek között, kár lenne leírni a hollandokat az elmúlt hetek után.

1X2    
Juventus Döntetlen Ajax
1.70 3.90 5.50
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Egy mindkét fél számára elfogadhatónak tűnő 1-1 után a Juventus és az Ajax ma Torinóban ismét összecsap, hogy eldöntsék, melyik fél jut be a legjobb négy gárda közé. Az első mérkőzésen inkább az Ajax dominált, de az olaszok célfutballja így is meghozta eredményét, hazai pályán viszont nem követhetik el azt a hatalmas hibát, amelyet a Real Madrid elkövetett.

Persze ne legyünk vakok, a jelenlegi Juventus és Real Madrid között ég és föld a különbség, a torinóiak joggal duzzadnak az önbizalomtól, az pedig külön öröm lehet, hogy ha nem kapnak gólt saját közönségük előtt, biztosan továbbjutnak. Max Allegri mester persze óvatosan nyilatkozott.

Fotó: TalkSport

"Ugyanazt a játékot várjuk tőlük, amelyet láthattunk otthon is, nem fognak más taktikát alkalmazni idegenben sem. Egy nagyon erős ellenfél az Ajax, maximális tisztelettel kell pályára lépnünk" - emelte ki a mester.

Való igaz, az Ajaxtól joggal várhatunk hasonlóan bátor játékot, mint hazai pályán, ahol is 18 lövési kísérletből 6-szor is eltalálták Szczesny kapuját.

Az amszterdamiak a Real Madrid elleni két meccsen összesen 35-ször célozták meg a kaput, amelyből 15 el is találta a ketrecet.

Mindezek ellenére most 2.5-ös határral tehetünk pénzt a kapura menő lövéseket illetően, ami egészen korrekt határ.

A kezdőcsapatokat illetően viszont akadnak kérdőjelek. Giorgio Chiellini már Amszterdamban sem volt bevethető, őt azonban Daniele Rugani tanárian helyettesítette, így vélhetően ezúttal is a 24 éves hórihorgas bekk kezd majd, míg a támadósorban Mario Mandzukic helyettesét kutatják lelkesen. Bernardeschi jelenleg kiszoríthatatlan a csapatból, így vélhetően a Dybala-Costa-Kean versenyt az argentin támadó nyeri majd.

A     ezúttal is érthetetlenül magas, 8.50-es szorzóval ajánlja, hogy Daniele Rugani lapot kap. A bekk az első meccset ugyan lehozta fault nélkül, ám a szorzó értékéből ez semmit sem vesz el.

A másik oldalon Mazraoui letöltötte az eltiltását, így visszatérhet, viszont Frenkie de Jongot illetően már közel sem lehetünk biztosak, hiszen az Excelsior elleni meccsen 24 percet követően cserét kért, amely komoly fejfájást okozhat Ten Hag mesternek.

A már említett Ajax lövési kísérlet mellett éppen De Jong esetleges hiánya miatt mi egy másik amszterdami támadónak, Dusan Tadicsnak szavaznánk bizalmat. A szerb kiugróan jó formában van, bátran vállalkozik is, amit az is jelez, hogy két meccsen a Real kapuját 4-szer célozta meg, amelyből 2 talált, míg a Juve ellen egyetlen kísérlete volt. Ha az Ajax hasonló vehemenciával és bátorsággal támad majd, mint a Real Madrid ellen, Tadicsra is főszerep hárulhat, mindezek ellenére mi nem várunk meglepetést, így ha háromesélyes tippet kéne megfogalmaznunk, az bizony az Öreg Hölgy győzelme és továbbjutása lenne.

hatharom.com
Dusan Tadics 0.5 kaput eltaláló lövés fölött bet365 @1.83
Bet Builder: Juventus nyer+Ajax 1.5 gól alatt bet365 @1.90
Daniele Rugani lapot kap bet365 @8.50
[3010088] 2019-04-16 21:00:00 Juventus - Ajaxx;
megosztom