Sportfogadás

Imádjuk a Logibet új e-sport-zsenijét!

megosztom

Bdosin jött, látott és egyelőre kaszál, méghozzá nem is akármivel, e-sporttal!

Az e-sport elfogadottsága a sportot szerető emberek körében még mindig kétséges, de talán ez egy olyan vita, amibe kár is belemenni. Különösen akkor, ha tippadásról és nyereményekről van szó, márpedig a Logibet új feltörekvő tehetsége, bdosin úgy tűnik, hatalmasat fog robbantani a számítógép előtt!

Partneroldalunkon többen próbálkoztak már, hogy e-sporttal nyerjenek, de eddig senki meg sem közelítette bdosin eredményeit. A tipster viszonylag alacsony átlagszorzóval, de hihetetlen eredményességgel püföli a különböző játékok legnagyobb meccseire leadott tippjeit. Bdosin elsősorban az Overwatch különböző bajnokságaiból tippel, de találkoztunk már CS:GO-ötlettel is.

Bdosin eddig 128 e-sport-tippet adott fel, amelyek közül 103 nyertes volt, ez +157.36 egység profitot hozott, szenzációs, 15.44%-os ROI-val.

Szinte hihetetlen az az eredményesség, amivel tippel a Logibet rookie-ja, a 80% feletti találati arány 1.50-es átlagoddson brutális adat.

Ha tehát bdosin így folytatja, nagyon hamar nagyon magasra juthat a ranglétrán, az pedig már teljesen mindegy, hogy valakinek mi a véleménye az e-sportról, hiszen a profit teljesen mindegy, hogy hogyan és honnan érkezik!

Csatlakozz a Logibethez és iratkozz fel a hibátlanul tippelő Griezmann és az áprilisban remekül teljesítő Tippergreta mellett bdosinra is - továbbra is mindössze egyetlen előfizetés áráért!

 

megosztom