Bajnokok Ligája

Így fogadjátok Ti a Juventus és a Barcelona sorsdöntő BL-meccseit

megosztom

Több, mint 120 tipp alapján vontuk le a következtetéseket, íme az eredmény.

Kedden este nagyjából egy időben kiderül, hogy melyik két csapat lesz a 2018/19-es Bajnokok Ligája-kiírás elődöntőinek első résztvevője. A meccsekkel természetesen már előzetesekben is foglalkoztunk (ezeket itt és itt találjátok), sőt egy speciális tippet is összeraktunk nektek, de lássuk most, hogy Ti miben látjátok az értéket.

Első blikkre kétségkívül a Juventus-Ajax párharc tűnik a szorosabbnak, hiszen 1-1-ről folytatják a felek, a hollandok pedig már a Real Madridot is megtréfálták egy körrel korábban. Háromesélyes viszonylatban ennek ellenére elég egyértelműen fest a képlet - 81 százalék a Zebrák sikerére szavaz és nagyjából 1/10 olvasónk voksol a bő ötszörös szorzóval csábító amszterdami diadalra.

Gólok tekintetében is nagy az összhang, egyrészt a mindkét csapat lő gólt minden erre tippelő fogadó reálisnak látja, sőt 

akadt olyan, aki abba vette hitét, hogy már az első félidőben rezzenni fog mindkét fél hálója - ez @4.5-ért pakolható a  -nél.

 

A Barca-United 1X2-es opciójában már egy fokkal árnyaltabb a statisztika, pedig papíron ez tűnhet simábbnak. Ennek ellenére olvasóinknak csupán 62 százaléka merte bevállalni a meglehetősen szűkre szabott, @1.38 körül fogadható hazait. A katalánok döntetlen végeredmény esetén is továbbmennek, erre apellál a fogadók 25 százaléka és ezt ellenben elég bitang ötös fölötti szorzón lehet fogadni.

A nagyobb oddsokat szemlézve láthatjuk, hogy több bátor tippelő a félidő-döntetlen/vége Barcelonára adta a fejét, amely @4.4-et ér a bet365-ön

Hétfőn mi is megírtuk, hogy remek ötlet lehet a két korszakos zsenit, azaz Messi és Ronaldo góljait egy kombiba összerakni és elnézve a beérkezett voksokat böngészve ezzel olvasóink is egyetértenek.
 

Szerinted mivel fűzhetjük be kedden a bukikat?

 

megosztom