Tenisz

Ha bejön ez a forgatókönyv, 9-szeres pénzt nyerhetünk Djokoviccsal

  • Cesc18
megosztom

A világelső szerb revánsra készül Philipp Kohlschreiber ellen a monte-carlói tenisztorna második körében.

Kedden néhányan bemutatkoznak a topkiemeltek közül Monte-Carlóban, köztük a kétszeres bajnok Novak Djokovics. A világelső szerbre kifejezetten nehéz rajt vár, hiszen azzal a Philipp Kohlschreiberrel néz majd farkasszemet, akitől nemrégiben Indian Wellsben kikapott.

Fogadás a továbbjutóra    
Novak Djokovics Philipp Kohlschreiber
1.16 5.00

A fogadóirodák nem is veszik készpénznek Djokovics továbbjutását, de azért természetesen elég komoly a szorzóik közti különbség. A hercegségben korábban kétszer diadalmaskodó belgrádira 1.15 körül fizetnek, míg a németre valahol 5.00 és 6.00 közötti oddsokon tudunk fogadni. A legutóbbi összecsapásuk meglepetés eredménye egyébként érezteti hatását, hiszen az Indian Wells-i harmadik fordulós meccsükön 1.07-9.00 volt az oddspár. 

Djokovics Indian Wellsben először kapott ki kemény pályán Kohlschreibertől. - Fotó: ATP

Djokovics elég frusztrált volt a veresége után - az ütőjét is leamortizálta - és Miamiban sem tudta kiköszörülni a csorbát, miután a legjobb 16 között egy megnyert meccset veszített el Roberto Bautista-Agut ellen. A világelsőnek tehát finoman szólva sem sikerült jól a márciusi Sunshine Double. 

Nagy kérdés, hogy Monacóban melyik arcát mutatja majd Djokovics, hiszen ezen a tornán az elmúlt három évben nem igazán ment neki a játék. 

Annál inkább a németnek, aki tavaly ötödik alkalommal jutott el a legjobb 16-ig. Tegnap is magabiztos győzelemmel kezdett és ezzel tovább folytatódik az a parádés sorozata ezen a Mastersen, hogy 2007 óta mindig túlélte az első kört. 

Kohlschreiber borzasztó veszélyes ellenfél, mert a legjobb játéka még a nagy hármasnak is fel tudja adni a leckét. Ugyan ritkán borítja ellenük a papírformát, egészen pontosan 41-szer meccselt eddig a Federer, Nadal, Djokovics trió ellen és mindössze három győzelmet jegyez, de soha nem lehet félvállról venni.

Az biztos, hogy Djokovicsban ég majd a visszavágási vágy, kínos lenne, ha rövid időn belül két Mastersen is a német jelentené a végállomást számára. 

Éppen ezért Kohlschreiber győzelmét elhessegetjük, arra viszont nem vennénk mérget, hogy ez a csata két szettben dől majd el. 

bet365

A germán mindenféleképpen profitálhat abból, hogy játszott már egy meccset Monte-Carlóban, míg Djokovicsot salakon a tavalyi Roland Garros óta nem láthattuk. Különösen az első szett lehet szenvedős a számára, akár egy olyan forgatókönyvet is el tudunk képzelni, hogy szetthátrányból harcolja ki a továbbjutást - erre az opcióra a bet365 elég csábító, 9.00-es oddsot kínál. 

Ha azon a vonalon maradunk, hogy nem lesz egyoldalú meccs, akkor a 20.5 over vagy Kohli esetében egy 7.5 over is játszható tippnek tűnik. 
 

Tippötletek a    kínálatából:

  • Kohlschreiber nyeri az 1. szettet és elveszíti a mérkőzést @ 9.00
  • Játékos összesített játékai: Kohlschreiber 7.5 felett @ 1.61
  • Játékok száma: 20.5 felett @ 1.83
     
Szerinted mi a legjobb fogadás Djokovics meccsére?
megosztom