Tipp

Ennek a bundaiksznek a szorzója biztosan csökkenni fog!

  • varin
megosztom

Hülyeség lenne várni a SPAL-Genoa mérkőzés bundáztatásával, annyira adja magát a lebeszélt x.

Az olasz idény végének közeledtével lassan beköszöntenek a bundameccsek. A Chievo esetében többször is jól fogtunk már szagot, a veronaiak finoman szólva sem rángatják az istrángot kieső csapatként, most azonban egy amolyan szokásos bundaikszre hívnám fel az olvasók figyelmét.

Fotó: WorldFootball

Igaz, hogy a SPAL-Genoa mérkőzés csupán április 28-án esedékes, de minden bizonnyal ez a remek szorzó sem tart örökké. Ha nem egy olyan eredményről beszélnénk, amely tökéletes mindkét félnek, még akkor is az iksz a legvalószínűbb eredmény, hát még így!

A tipp megjátszásához elég, ha a lenti zöld gombra kattintasz!

Jelen pillanatban a ferrarai csapat hét, míg a genovai gárda hat ponttal van a vonal felett. Hétvégén viszont nehezen nyerhető mérkőzések következnek (Genoa-Torino, Empoli-SPAL), így nem elképzelhetetlen, hogy a rés valamelyest szűkül. Ami viszont kiváló hír lehet az érintett feleknek, hogy a 34. játéknapon egy Bologna-Empoli mérkőzésre is sor kerül, amelyen ha pontot veszítenek a vendégek - akkor biztosan megmarad a tisztes távolság a 18. pozíciótól.

Ősszel is egy laza 1-1-et játszott a két csapat, miként 2018 márciusában is megosztoztak a pontokon, a sorból egyedül a 2017-es meccsük lóg ki, akkor 1-0-ra nyert a SPAL.

Ez a 3.20-as szorzó pontosan egy olyan szám, amely nem veszi számításba a tét nagyságát és a meccs bundázhatóságát, kizárólag a valós szorzót mutatja. Az igazság viszont az, hogy a következő másfél hétben a döntetlen kimenetel esni fog majd, mert a körülmények ismeretében ezen a találkozón messze az x a legvalószínűbb eredmény, amelyet mindkét gárda ebben a pillanatban alá is írna.

hatharom.com
Döntetlen
bet365 @3.20
megosztom