NBA

Akkora csoda az NBA-ben, amire odds sem volt!

megosztom

A Clippers -31-ről jött vissza a Golden State ellen - erre biztosan nem lehetett fogadni sem.

Történelmi párharc történelmi fordítása - így lehetne röviden összefoglalni a kedden este történt Golden State Warriors-Los Angeles Clippers mérkőzést.

Fotó: FWC

Arra ugyanis soha korábban nem volt példa, hogy egy csapatot egy playoff-párharcot megelőzően annyira leírjanak, mint a Clipperst a bajnoki címvédő ellen.

Az LA továbbjutására több, mint 100-szoros pénzt fizettek a bukmékerek, míg a Golden State esetében 50 ezer forintra nyerhetett valaki 100 forintot.

A párharc két mérkőzés után 1-1-re áll, de nem akárhogyan.

A második találkozót megelőzően 9-12-szeres szorzóval lehetett fogadni arra, hogy a Clippers nyerni tud az Oracle Arenában, amely az alapszakasz során egyszer sem sikerült nekik. A hazaiak esélyeshez méltóan kezdték a találkozót, a harmadik negyed közepére pedig már 31 ponttal, 94-63-ra vezettek.

Innen azonban bekövetkezett a rájátszások történetének legnagyobb fordítása, amely a Lakers '89-es csúcsát állította be. Akkor Pat Riley fiai -29-ről comebackeltek a Seattle Supersonics ellen.

A mérkőzést végül 135-131-re nyerte meg a Clippers úgy, hogy a második félidőben 85 pontot dobtak a Warriorsnak.

Az ilyen jellegű fordításra a fogadóirodák már nem szoktak szorzót kínálni, különösen annak fényében, hogy a mérkőzés előtt bőven 1.10 alatt volt Curryék sikere. A bukiknál általában a legnagyobb elérhető szorzó ilyen esetben a 101.00.

Jelenleg irodától függően akár 15-20-szoros szorzót is kaphatunk arra, hogy innen behúzza a Clippers és ha abból indulunk ki, hogy mekkora csodát láttunk kedden hajnalban, talán már Los Angelesben is elhiszik, hogy nincs lehetetlen.

bet365

 

megosztom