Bajnokok Ligája

2.40-es szorzót (is) húzunk a Barca-Uniteden

megosztom

A papírforma szerint Messiék simázni fogják az angol brigádot, mi pedig egyetértünk a bukikkal.

Messi és Suárez kedden is főszerepet kaphatnak. fotó: Twitter

Két fantasztikus meccs vár ránk kedden este, ám az előzmények alapján a kevesebb izgalom a Barcelona-Manchester United párharcra jut majd. A Vörös Ördögöknek ugyanis 1-0-s hátrányból kéne visszajönniük a visszavágón és még egyszer aligha lesz olyan szerencséjük, mint pár héttel korábban Párizsban volt.

1X2    
Barcelona Döntetlen Manchester United
1.36 5.50 9.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az odavágó meglehetősen szorosra sikerült és főleg a védekezés dominált, bár enyhe Barca-fölény volt, egyik csapat sem tudta túlzottan érvényesíteni akaratát. A meccset eldöntő találat egy 12. percben esett Shaw-öngól volt, amikor is az angolok bal bekkje szerencsétlenül ért bele Suárez kapu mellé tartó fejesébe.

Ezúttal Solskjaernak már több kockázatot kell majd vállalnia, de biztosak lehetünk, hogy nem ront fejjel a falnak, hiszen egy sokáig tartott 0-0 is sokat érhet a végjátékban. Mellesleg a felállásokban sem várható nagy változás, így jellegében hasonló összecsapásra lehet kilátás mint egy héttel korábban.

Ousmane Dembele mondjuk visszatért egy hónapos kihagyás után a hétvégén és lehet, hogy Valverde őt preferálja majd a lassabb Coutinho helyett. A vendégeknél Shaw eltiltása miatt valószínűleg változik a felállás és 4-3-3-at játszik majd a United, Younggal és Dalot-val a hátvédsorban.

[3010094] 2019-04-16 21:00:00 Barcelona - Manchester Unitedx

Az angoloknak egy statisztikán mindenképpen megakad a szeme, mégpedig, hogy Messiék 2013 óta nem kaptak ki hazai pályán és ebben a periódusban 30 meccs alatt 27 alkalommal győztek. Ez a szezon is megmutatta, hogy idegenben hajlamosak gyengébben teljesíteni, de amikor hazatérnek a Nou Campba, akkor már nem kegyelmeznek ellenfeleiknek.

Akiről szintén nem szabad megfeledkezni, az a gyakran háttérbe szoruló portás,

Ter Stegen - az eddigi nyolc BL-meccsből négyet kapott gól nélkül hozott le és összesen ötször találtak be a hálójába.

A bajnokságban is kevesebb mint egyet kap be átlagban és az utóbbi öt tétmeccsből négy alkalommal nem ment át rajt egy lövés sem.

Manchester United#england-manchester_united#5
Barcelona#esp-barcelona#5

Nos mindent összevetve az utóbbi hetek tapasztalatai alapján nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy Solskjaerból nem lesz (egyelőre) Zidane, vagy Pep szintű csodaedző, hiszen a kezdeti lendület nagyon is megtört. Az utóbbi hat tétmeccsen beszedett négy zakó nem sok jót vetít előre és a bukikkal, valamint a közvéleménnyel egyetértve úgy gondoljuk, hogy ez lesz számukra a végállomás.

A kérdés csak az, hogyan szedjünk ki egy kis pénzt a meccsből, mivel a Barca továbbjutásra 10 ezret pakolva csak 600 forint profitnak örvendhetnénk. Végül az alábbi tippötletekkel támadunk és bízunk benne, hogy nem borul a papírforma.
 

  • Leo Messi bármelyik gólt szerzi @1.50    
     
  • Ázsiai hendikep - gólok száma 4 alatt @1.360    
     
  • Barcelona nyer és mindkét csapat szerez gólt - nem @2.40    

 

[3010094] 2019-04-16 21:00:00 Barcelona - Manchester Unitedx;
megosztom