Tipp

Már most megvan a hétvége legerősebb olasz tippje!

  • varin
megosztom

Élet-halál meccs az Udinének, tét nélküli 90 perc a Sassuolónak. Fix egyes?!

Fotó: Archív

A 33. fordulót rendezik hétvégén Itáliában, amikor is az Udinese hazai pályán a Sassuolót fogadja. Habár a zebramezesek még a hét közben is pályára lépnek a Lazio vendégeként, valószínűleg ott nem tudnak majd nyerni, aminek következtében marad továbbra is szoros a hátsó szekció. Hétvégén viszont az a Sassuolo látogat hozzájuk, amely gyakorlatilag fél éve csökkentett üzemmódban tolja az ipart.

1X2    
Udinese Döntetlen Sassuolo
2.50 3.10 2.90
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Egyszerű a helyzet, mint a pattintott kő, az Udinesének kb. ez a meccs a bennmaradásról dönt, a Sassuolónak pedig teljesen mindegy. A fekete-zöldek ennek fényében már hetek óta leeresztett állapotban játszanak, a jó idénykezdet után nem törik össze magukat, hiszen szeptember vége(!) óta négy meccset tudtak nyerni, oda-vissza verték a halott Chievót, ütötték a Frosinonét idegenben és otthon a Cagliarit. Kb. a kötelező meccseket nyerik a fix bennmaradáshoz, pedig emlékezhetünk, hogy az idényt egy igen tisztességes 4-1-1-es mérleggel kezdték. A sok döntetlennek köszönhetően azonban nem kell különösen cidrizniük, 8 ponttal vannak a vonal felett és a 11. pozícióból már nem kell aggódniuk.

Udinese#ita-udinese#5
Sassuolo#ita-sassuolo#5

Az Udinesének viszont nagyon kell itt a győzelem, ha ugyanis verik a Sassuolót, már igencsak nehezen pottyanhatnak ki. A hazai formájuk ráadásul tiszteletet parancsoló, hiszen november vége óta a mérlegük 6-2-2 a Friuliban.

Nem kell ezt a meccset a végletekig vesézni, egy motivált, otthon remek formában lévő Udinese találkozik egy tét nélkül játszó Sassuolóval, amely az elmúlt hetekben kikapott Bolognában és Empoliban is. Mindezek tükrében ajándékszagú szorzó az Udine +0, de egészen nyugodtan fogadhatunk a -0.25-re is, mert remi esetén úgy is csak félvesztes lenne a tippünk.

hatharom.com
Udinese +0
Pinnacle @1.79
[2848056] 2019-04-20 15:00:00 Udinese - Sassuolox;
megosztom