La Liga

A Real Madrid ellen fogadunk a spanyol fordulózárón

megosztom

A Blancók szekere Zidane irányításával is zötyög, így érdemes lehet ezt az ázsiai hendit bepróbálni.

Benzema 17 találattal a góllövőlista negyedik helyén áll. fotó: archív

A La Liga 32. fordulójából egy párharc maradt, mégpedig a Leganes-Real Madrid, amelyen a bukik elég zsugorian szabták meg a vendégek oddsát. Ez persze valahol érthető, mivel Zidane fiai az utóbbi 4/5 bajnokijukat győzelemmel zárták, mi mégsem írnánk le ennyire ellenfelüket.

1X2    
Hazai Döntetlen Vendég
5.25 4.20 1.61
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A Leganes ugyanis ezidáig csak két alkalommal hagyta el vereséggel a pályát az Estadio Municipal de Butarquéban. A Los Pepineros a kupában már sikeresen megállította szomszéd gigászt és emellett olyan skalpokat szedett össze saját közönsége előtt, mint a Barcelona, de döntetlenre tartotta az Atlético Madridot is.

Magáért beszél, hogy Pellegrino legénysége az utóbbi 13 hazai bajnokiból csak egyszer hasalt el!

Ráadásul nem egy sziporkázó Real Madridot fogadnak, mivel Zidane visszatérése óta sem javult szignifikánsan a mutatott játék. Ha megnézzük az elmúlt meccseiket, láthatjuk, hogy az Eibar és a Huesca ellen is utolsó perces gólra volt szükségük, míg a Valencia otthonában a pontszerzés sem jött össze nekik.

Egy szerencséje van Zizounak, hogy talán a legerősebb kezdőjét teheti pályára, hiszen csak Vinícius Júnior sérült, bár a hazaiaknak sincsenek gondjai ilyen téren, tehát a meccs nem ezen fog múlni.

[2844891] 2019-04-15 21:00:00 Leganes - Real Madridx

A csapatok összecsapásainak gólszámai teljesen ellentétes képet festenek, hiszen míg a Leganes utóbbi hét La Liga meccsén egyszer sem született több két gólnál, a Real Madridnál ebben az időintervallumban minden alkalommal több volt a gólszám 2.5-nél. Nem valószínű, hogy Pellegrini nyíltsisakos párharcra késztetné fiait, mert az felérne az öngyilkossággal, így inkább under szagúnak érezzük a találkozót.

Jelen állapotokat elnézve szerintünk a bukik inkább az 1x-ben hagytak értéket, amit egy +1.5-es ázsiai hendikeppel eléggé bebiztosítva tudunk megfogadni.

 

  • Leganes +1.5 ázsiai hendikep @1.46    

 

[2844891] 2019-04-15 21:00:00 Leganes - Real Madridx;
megosztom